"Hello", η Adele επέστρεψε!

Δείτε το πρώτο videoclip από τον επερχόμενο δίσκο της "25"

23/10/2015 @ 12:35
Η Adele πρόσφατα ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας της δουλειάς με τίτλο "25". Σήμερα, μοιράστηκε με το κοινό και το πρώτο videoclip που συνοδεύει το καινούριο τραγούδι της "Hello", το πρώτο κατά σειρά εμφάνισης στο tracklist του άλμπουμ.

Το video, που σκηνοθέτησε ο Xavier Dolan (Ξαβιέ Ντολάν), δείχνει σκηνές της εξοχής του Montreal. Ο Καναδός σκηνοθέτης, δημιουργός μόλις στα 19 του χρόνια του "Σκότωσα Τη Μητέρα Μου" το 2009, και του περσινού "Mommy", είναι ο άνθρωπος πίσω από την επιστροφή της Adele. 'Η, πιο σωστά, του... οπτικού της μέρους, καθώς ο 26χρονος σήμερα δημιουργός σκηνοθετεί μια δραματική ιστορία χωρισμού με τον Αμερικανό ηθοποιό και τραγουδιστή Tristan Wilds ("The Wire", "Law & Order") που υποδύεται τον δεσμό της. «Με έκανε να θέλω να γίνω ηθοποιός. Με έκανε να κλάψω» δηλώνει η 27χρονη τραγουδοποιός για τον Ντολάν.

Η Βρετανίδα ντίβα έδωσε και την πρώτη της συνέντευξη για το "25" στον Zane Lowe και την ραδιοφωνική εκπομπή Beats 1. Σε απόσπασμα της συνέντευξης ακούγεται η Adele να εξηγεί ότι αυτός μπορεί να είναι ο τελευταίος δίσκος που θα φέρει σαν τίτλο την ηλικία της.

Το "25" θα βγει στα δισκοπωλεία στις 20 του Νοέμβρη από την XL Recordings και θα περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Tobias Jesso Jr., Max Martin, Danger Mouse, Ryan Tedder και πιθανότατα τον Damon Albarn.

Δείτε το video για το "Hello" εδώ.
  • SHARE
  • TWEET