Επιστροφή της Adele με ρεκόρ στο Spotify

Το "Easy On Me" είναι το πρώτο τραγούδι του "30"

18/10/2021 @ 09:46

Η Adele επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια με καινούρια μουσική και καταρρίπτει ένα σπουδαίο ρεκόρ στο Spotify.

Το "Easy On Me", πρώτο single από το πολυαναμενόμενο τέταρτο άλμπουμ της, ξεπέρασε τα 20,9 εκατομμύρια streams σε μία ημέρα, ρεκόρ που κατείχαν οι BTS, boy band από την Νότια Κορέα.

Μπορείτε να δείτε το video clip του τραγουδιού εδώ.

Το "30" πρόκειται να βγει στην αγορά στις 19 Νοεμβρίου, διαδεχόμενο το "25" του 2015, το "21" του 2011 και το "19" του 2008.

Η 33χρονη σήμερα Βρετανίδα πήρε στις αρχές του έτους διαζύγιο από τον πρώην πλέον σύζυγό της Simon Konecki και έχει δηλώσει ότι το "30" αποτελεί μια απόπειρα να να εξηγήσει πολλά από τα συναισθήματά της σχετικά με τον χωρισμό:

«Ο γιος μου είχε πολλές ερωτήσεις. Πραγματικά καλές ερωτήσεις, πραγματικά αθώες ερωτήσεις, στις οποίες απλώς δεν έχω απάντηση, όπως γιατί δεν μπορείτε να ζήσετε ακόμα μαζί; Απλά ένιωσα ότι ήθελα να του εξηγήσω, μέσω αυτού του δίσκου, όταν είναι στα 20 ή στα 30 του, ποια είμαι και γιατί επέλεξα εθελοντικά να διαλύσω ολόκληρη τη ζωή του αναζητώντας τη δική μου ευτυχία. Τον έκανε πραγματικά δυστυχισμένο μερικές φορές. Και αυτό είναι μια πραγματική πληγή για μένα που δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να θεραπεύσω.»

  • SHARE
  • TWEET