Οι νέες κυκλοφορίες της 19ης Νοεμβρίου 2021

Καταιγισμός πριν τον κατακλυσμό της Μαύρης Παρασκευής

20/11/2021 @ 13:41

Converge - "Bloodmoon: I"
Η σύμπραξη των Converge με την Chelsea Wolfe και τον Stephen Brodsky επεκτείνει και αναδιαμορφώνει κάθε εκφραστικό μέσο που φέρει τη σφραγίδα αυτών των δημιουργών.

Plebeian Grandstand - "Rien Ne Suffit"
Οι Γάλλοι προσέφεραν το καταραμένο απόθεμά τους στη μουσική, μηδενίζοντας σκηνές, ιδιώματα, συναισθήματα, ερμηνείες και ευσεβείς πόθους περί ηχητικής ακρότητας.

Der Weg Einer Freiheit - "Noktvrn"
Οι Γερμανοί κυκλοφορούν τον πιο απαιτητικό δίσκο της καριέρας τους, θεμελιώνοντας την πρωτοκαθεδρία τους στο post-black metal.

Oasis - "Knebworth 1996"
Η τελευταία μάχη για την κατάκτηση της Βρετανίας.

Maybeshewill - "No Feeling Is Final"
Γλυκιά, απολαυστική οργανική νοσταλγία.

Temperance - "Diamanti"
Ήττα από τα αποδυτήρια.

Robert Plant & Alison Krauss - "Raise The Roof"
Δεκατέσσερα χρόνια μετά το σπουδαίο "Raising Sand", το ντουέτο των δύο ερμηνευτών ξανασμίγει, με τον Plant να χαρακτηρίζει την ατμόσφαιρα του άλμπουμ ως «σκοτεινή και διαστημική».

Adele - "30"
Η κορυφαία Βρετανή ερμηνεύτρια και συνθέτρια κυκλοφορεί την πολυαναμενόμενη συνέχεια των "25", "21" και "19", σπάζοντας με το πρώτο single "Easy On Me" το ρεκόρ ημερήσιων streams στο Spotify.

Me And That Man - "New Man, New Songs, Same Shit, Vol. 2"
Τρίτος δίσκος για το dark folk/americana project του Adam "Nergal" Darski των Behemoth, με πολλούς σπουδαίους συμμετέχοντες, όπως ο Tobias Forge των Ghost ο Hank Von Hell που έφυγε από την ζωή ανήμερα της κυκλοφορίας.

Exodus - "Persona Non Grata"
Νέο studio άλμπουμ μετά από επτά χρόνια για τους κορυφαίους βετεράνους thrashers, με πρώτο single το "The Beatings Will Continue (Until Morale Improves)" και δεύτερο το "Clickbait".

Aephanemer - "A Dream Of Wilderness"
Τρίτο συνολικά άλμπουμ και πρώτο υπό την αιγίδα της Napalm Records για το συμφωνικό μελωδικό death metal σχήμα από την Γαλλία, που συνεργάζεται σε μείξη και mastering με τους Dan Swanö και Mika Jussila αντίστοιχα.

Obscura - "A Valediction"
Έκτος δίσκος αισίως για τους Βαυαρούς tech-death metallers, σε συνέχεια του εξαιρετικού προ τριετίας "Diluvium".

Jim Lindberg - "Songs From The Elkhorn Trail"
Πρώτος προσωπικός και ακουστικός δίσκος για τον τραγουδιστή, συνθέτη και στιχουργό του ιστορικού skate-punk σχήματος Pennywise.

Thank You Scientist - "Plague Accomondations" (EP)
Οι Αμερικανοί progsters επανέρχονται με την πρώτη κυκλοφορία της δικής τους, νεοσύστατης δισκογραφικής Flying Jangus Records.

Riverside - "Riverside 20"
Οι κορυφαίοι Πολωνοί progsters γιορτάζουν δύο δεκαετίες ύπαρξης με δύο συλλογικά άλμπουμ: Το διάρκειας μιάμισι ώρας "Riverside 20 - Vol.1, The Shorts" που ξεκινά με το καινούρο αυτοαναφορικό "Story Of My Dream" και διάρκειας δυόμισι ωρών "Riverside 20 - Vol.2, The Longs".

Ostrogoth - "Before Τhe Full Moon"
Πλούσια συλλογή σε τέσσερα CD και έξι δίσκους βινυλίου με υλικό από το 1977 μέχρι το 1983 για το θρυλικό heavy/power metal συγκρότημα από το Βέλγιο.

  • SHARE
  • TWEET