Ο Bobby Jarzombek (Fates Warning, Riot, Spastic Ink) αποκαλύπτει γιατί δεν ενδιαφέρθηκε να γίνει drummer των Dream Theater

Πίστευε ότι ήταν σίγουρο ότι θα επέστρεφε ο Mike Portnoy

18/11/2013 @ 10:36
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Give The Drummer Some!, ένας από τους πλέον τεχνικούς metal drummer, ο Bobby Jarzombek (Fates Warning, Riot, Spastic Ink, Halford, Sebastian Bach), μίλησε για όταν απέρριψε την πρόταση των Dream Theater να κάνει οντισιόν για τη θέση του Mike Portnoy.

«Το θυμάμαι καλά. Ήταν Οκτώβριος του 2010. Βρισκόμουν σε περιοδεία με τον Halford και θυμάμαι που το σκεφτόμουν... Ήξερα ότι οι Dream Theater θα το έκαναν αυτό. Θα έπαιρναν τηλέφωνο κόσμο. Είχα πει, μάλιστα, σε μερικούς φίλους μου ότι ήλπιζα να μην με πάρουν γιατί δεν ήξερα ποια θα ήταν η αντίδρασή μου. Επίσης, το θεωρούσα τρελό που ο Mike Portnoy βρισκόταν εκτός συγκροτήματος.»

«Τελικά μου έγινε το τηλεφώνημα. Το management του συγκροτήματος με πήρε τηλέφωνο. Τους είπα ότι έπρεπε να το σκεφτώ. Θυμάμαι που ο manager τους, Frankie Solomon, εξεπλάγην και με ρώτησε τι εννοώ με αυτό. Του απάντησα «Δεν ξέρω, είναι πολύ μεγάλη δέσμευση. Τεράστια δέσμευση για μένα σαν άνθρωπο και σαν μουσικό. Οπότε γι' αυτό απαντώ ότι πρέπει να το σκεφτώ». Ο Solomon μου είπε ότι είχαν επικοινωνήσει με 7-8 άτομα μέχρι τότε και ήμουν ο μόνος που απάντησε ότι έπρεπε να το σκεφτεί.»

«Ήμουν στο δρόμο με τον Halford, όπως είπα, και τους ρώτησα πότε θα έκαναν την οντισιόν.  Τους ενημέρωσα ότι δεν ήμουν καν ελεύθερος τις μέρες που ήθελαν, λόγω περιοδείας. Μου απάντησαν ότι θα μπορούσαν να το κάνουν σε μια ειδική ημερομηνία μόνο για μένα. Τους είπα «Εντάξει, έχω δέκα μέρες ελεύθερες, στείλτε μου τα τραγούδια.» Μου έστειλαν τρία τραγούδια και ήταν 28-29 λεπτά μουσικής. Δεν είχα καν χρόνο να τα μάθω όλα αυτά όταν θα πήγαινα σπίτι μου γιατί μετά θα ξαναέφευγα και θα έκαναν να με δουν δύο μήνες οι δικοί μου. Τότε ήταν που σκέφτηκα ότι ο Mike Portnoy σίγουρα θα γυρνούσε πίσω στο συγκρότημα κάποια στιγμή...»

Ο Bobby Jarzombek επισκέφτηκε την χώρα μας πρόσφατα για τη συναυλία των Fates Warning.
  • SHARE
  • TWEET