Για ταραχές στη συναυλία των Big Four φοβούνται στη Νέα Υόρκη

24/08/2011 @ 10:47
Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, ένας επιχειρηματικός όμιλος στην Νέα Υόρκη ανησυχεί ότι ενδέχεται να ξεσπάσουν επεισόδια από οπαδούς των Metallica, Slayer, Megadeth και Anthrax κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Big Four στο στάδιο των Yankees στις 14 Σεπτεμβρίου.

Ο επικεφαλής του Επιχειρησιακού Βελτιωτικού Περιφερειακού Προγράμματος της 161ης Οδού του Bronx, Cary Goodman, έκανε έκκληση στους ίδιους τους Metallica προκειμένου να ληφθούν προληπτικά μέτρα και να αποφευχθεί το ενδεχόμενο της βίας.

Ο Goodman δήλωσε στην εφημερίδα ότι αποφάσισε να κινητοποιηθεί μετά από τα περσινά γεγονότα στην Κολομβία και τη Χιλή, όπου οπαδοί των Metallica που έμειναν έξω από γεμάτους συναυλιακούς χώρους προκάλεσαν ταραχές, οδηγώντας σε εκατοντάδες συλλήψεις και καταστροφή περιουσίας.

«Όταν έμαθα για τα επεισόδια, σκέφτηκα ότι μια λύση θα ήταν να βάλουμε μια γιγαντοοθόνη στο πάρκο Macombs Dam», δήλωσε ο Goodman. «Όλοι θα θέλουν να διασκεδάσουν. Απηύθυνα έκκληση στο management των Metallica τον περασμένο μήνα, αλλά ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση».

Ο Goodman ζήτησε επίσης από την Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης να αυξήσει τις δυνάμεις της την ημέρα της συναυλίας, αλλά και εξασφάλισε το διπλασιασμό των πληρωμάτων υγιεινής.

Γενική δυσαρέσκεια, πάντως, φαίνεται να υπάρχει όσον αφορά στις υψηλές τιμές των εισιτηρίων, με τη φθηνότερη να ξεκινά από τα 90 δολάρια. Μάλιστα, ο drummer των Anthrax, Charlie Benante, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι αναγκάστηκε να αγοράσει εισιτήρια για την οικογένειά του. «Οι Yankees προωθούν τη συναυλία, οι Yankees θα πάρουν όλα τα λεφτά. Οπότε, τι να κάναμε; Να μην παίζαμε;», είπε χαρακτηριστικά.

  • SHARE
  • TWEET