Eric Singer (Kiss): «Με έχουν κουράσει οι haters»

13/06/2013 @ 10:59
Ο drummer των Kiss, Eric Singer, δήλωσε ότι έχει κουραστεί από όσους έχουν πάντα κάτι αρνητικό να πουν για την τωρινή μορφή των Kiss.

Ο Singer επιμένει ότι το τωρινό line-up που συμπεριλαμβάνει αυτόν και τον κιθαρίστα Tommy Thayer νοιάζεται εξίσου για τη μουσική κληρονομία του συγκροτήματος, όσο και το κλασικό line-up με τους Peter Criss και Ace Frehley.

Ο Singer έγινε για πρώτη φορά μέλος των Kiss το 1991, ενώ έχει παίξει επίσης στις πρόσφατες δουλειές του συγκροτήματος, "Sonic Boom".

Η δήλωσή του στο Radio Nova ήταν η εξής: «Υπάρχει κόσμος που μονίμως λέει «δεν μου αρέσει το ένα», «δεν μου αρέσει το άλλο», «θα έπρεπε να παίξουν το τάδε κομμάτι», «θέλω μόνο το αυθεντικό line-up»... Το θέμα είναι το εξής. Αυτή είναι η μορφή των Kiss εν έτει 2013. Να είστε χαρούμενοι που υπάρχει μία, οποιαδήποτε εκδοχή των Kiss και που είμαστε έξω και περιοδεύουμε. Έχουμε ακριβώς το ίδιο πάθος όσο είχε ανέκαθεν το συγκρότημα. Ο Gene και ο Paul δεν έχουν ανάγκη τα λεφτά. Δεν το έχουν ανάγκη όλο αυτό. Το κάνουν επειδή το αγαπούν.»
  • SHARE
  • TWEET