Επιστροφή στο studio σχεδιάζουν οι White Stripes

12/11/2010 @ 10:59
Μετά από μία παύση τριών και πλέον ετών, οι φίλοι των White Stripes μπορούν να αναμένουν δράση από τη μπάντα σύντομα. Το ντουέτο, που μόλις ανακοίνωσε τα σχέδιά του για μία box set κυκλοφορία, καλοβλέπει το ενδεχόμενο της πλήρους επανένωσης, σύμφωνα με τον Jack White.

«Θέλαμε να κάνουμε πολλά πράγματα που δεν είχαμε κάνει ποτέ: μία κανονική περιοδεία στον Καναδά, ένα ντοκιμαντέρ, ένα ζωντανά ηχογραφημένο album, ένα box set. Ήταν όλα μέρη ενός μεγάλου πλάνου που μας πήρε σχεδόν τρία χρόνια μέχρι να ολοκληρωθεί», δήλωσε ο White στο περιοδικό Vanity Fair. «Τώρα που πολλά από αυτά βγήκαν απ' τη μέση, εγώ και η Meg νιώθουμε έτοιμοι να επιστρέψουμε στο studio και να ξεκινήσουμε».

Όσο για το box set, το "The White Stripes - 2010 Merchandise Collection" αποτελεί μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες και μοναδικές συλλεκτικές κυκλοφορίες της χρονιάς. Περιλαμβάνοντας ένα πραγματικό πικάπ, ακουστικά, καθώς και ένα bonus χριστουγεννιάτικο δίσκο επτά ιντσών, υπολογίζεται να γίνει διαθέσιμο μέσα στο Νοέμβριο, μέσω της εταιρείας Third Man Records του White, ενώ η αξία του, σύμφωνα με πληροφορίες, θα φτάνει τα 360 ευρώ (500 δολάρια).
  • SHARE
  • TWEET