Οι νέες κυκλοφορίες της 25ης Ιουνίου 2021

Πληθώρα επιλογών την τελευταία Παρασκευή του μήνα

25/06/2021 @ 14:49

Amenra - "De Doorn"
Οι Amenra επιχειρούν μερική αλλαγή πλεύσης και, χωρίς να φτάνουν στα επίπεδα των αριστουργημάτων τους, παραδίδουν ένα ακόμα άλμπουμ-βίωμα.

Darkthrone - "Eternal Hails"
Το επόμενο δισκογραφικό βήμα της θρυλικής νορβηγικής μπάντας περιλαμβάνει πέντε συνθέσεις συνολικής διάρκειας άνω των 40 λεπτών, με πρώτο δείγμα το το εννιάλεπτο heavy/doom "Hate Cloak".

Stöner - "Stoners Rule"
Ντεμπούτο για το νέο σχήμα των πρώην μελών των Kyuss, Brant Bjork, Nick Oliveri, με τον Ryan Gut από την προσωπική μπάντα του Bjork στα τύμπανα και πρώτο single το "Nothin'".

Buckcherry - "Hellbound"
Νέος δίσκος για τους Καλιφορνέζους hard rockers, σε συνεργασία με τον Marti Frederiksen (Aerosmith, Def Leppard, Sheryl Crow) στους τομείς της παραγωγής και της σύνθεσης.

The Mountain Goats - "Dark In Here"
Μία ακόμη νέα δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα για το υπερδραστήριο και ιστορικό indie σχήμα, που ολοκληρώθηκε μέσα σε μία εβδομάδα, ανάμεσα στα περσινά "Getting Into Knives" και "Songs For Pierre Chuvin".

Lightman Jarvis Ecstatic Band - "Banned"
Ντεμπούτο για την συνεργασία των Yves Jarvis (κιθάρες, τύμπανα, φωνητικά) και η Romy Lightman (synths, φωνητικά) υπό την αιγίδα της ANTI- Records και διανομή στην Ελλάδα από τη Rockarolla.

Sault - "NΙΝΕ"
Το πολιτικοποιημένο soul/funk/rhythm and blues σχήμα ακολουθεί θεματικά τα άλμπουμ "5" και "7" και διαθέτει την νέα του δουλειά μόνο για 99 ημέρες.

Iceburn - "Asclepius"
H μουσική κολεκτίβα από την Utah επιστρέφει με νέο άλμπουμ έπειτα από μια εικοσαετία και το "Land Of Wind And Ghosts".

Beartooth - "Below"
Τέταρτος δίσκος για το αμερικανικό hardcore σχήμα με πρόδρομο single το "Devastation" που ακολουθήθηκε από το video του "The Past Is Dead".

Pestilence - "Exitvm"
Ένατος ολοκληρωμένος studio δίσκος για τους ανανεωμένους βετεράνους Ολλανδούς deathsters, με πρώτο single και video clip το "Morbvs Propagationem".

The Absence - "Coffinized"
Πέμπτος ολοκληρωμένος δίσκος για το μελωδικό death metal σχήμα από την Tampa της Florida, με πρώτο δείγμα το "Choirs Of Sickness".

White Ward - "Debemur Morti" (EP)
To black/jazz metal σχήμα από την Οδησσό της Ουκρανίας κυκλοφορεί ένα δεκάιντσο με δύο νέα τραγούδια συνολικής διάρκειας 17 λεπτών, που αποτελεί παράλληλα την 200ή κυκλοφορία της δισκογραφικής Debemur Morti Productions.

7Seconds - "The Crew" (Reissue)
Συνέχεια στις επανακυκλοφορίες εμβληματικών punk και hardcore δίσκων από την Trust Records με το "The Crew" των 7Seconds που συνοδεύεται από ένα λεύκωμα 20 σελίδων.

Enslaved - "Cinematic Tour 2020" (Box Set)
Διατίθενται σε box set και μεμονωμένα οι τέσσερις livestream εμφανίσεις των Νορβηγών υπό τους τίτλους "The Rise Of Ymir", "Chronicles Of The Northbound", "Below The Lights" και "Utgard - The Journey Within".

The White Stripes - "White Blood Cells" (Deluxe)
Το άλμπουμ που εκτόξευσε την φήμη του garage/blues ντουέτου από το Detroit, διατίθεται σε ψηφιακή remastered HD έκδοση μία εβδομάδα πριν την συμπλήρωση δύο δεκαετιών από την κυκλοφορία του, με επιπλέον υλικό την ζωντανή παρουσίασή του στις 7 Ιουνίου του 2001.

Όπως κάθε εβδομάδα, βρίσκετε στον λογαριασμό του Rocking στο Spotify επιλογές από τις νέες κυκλοφορίες της ημέρας.

  • SHARE
  • TWEET