Επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την ακύρωση του Open Air

08/07/2004 @ 05:15
Από το site της Omicron Music (www.omicronmusic.gr): Η Omicron Music είδε ότι τεχνικά προβλήματα τα οποία αντιμετώπιζε και ήταν πέρα από τις δυνατότητες της ακύρωσε τη δεύτερη μέρα του Athens Open Air Fest για τους εξής λόγους:
1) Οι συνεχείς εναλλαγές όσον αφορά τον χώρο διεξαγωγής του festival (κάτι για το οποίο δεν ευθυνόμαστε) δε μας έδωσε τον απαιτούμενο χρόνο για την καλύτερη διοργάνωση.
2) Δεν ήθελε τα συγκροτήματα να εμφανιστούν στον κόσμο με μειωμένη δυνατότητα απόδοσης λόγω τεχνικής υποστήριξης κάτι το οποίο δεν τους αξίζει.

3) Θέλαμε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κάτι το οποίο δεν επιτύχαμε.
4) Επιβαρύναμε τον κόσμο με το να έρθει στο χώρο διεξαγωγής, αλλά δεν θέλαμε να τον επιβαρύνουμε επιπλέον με το αντίτιμο του εισιτηρίου.
5) Ως αποτέλεσμα τα στάνταρ πιστεύουμε της διοργάνωσης αν και την πρώτη μέρα ήταν μέτρια, για τη δεύτερη μέρα θα ήταν κάτω του μετρίου. Ως φυσικό ακόλουθο θελήσαμε να επωμιστούμε εμείς και μόνο εμείς αυτή την αποτυχία της διοργάνωσης. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάναμε συναυλία, από την αρχή τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Ζητάμε συγγνώμη από όλο τον κόσμο και αν είναι εφικτό την κατανόηση σας.

Τα εισιτήρια θα επιστραφούν σε όλους σας από τα σημεία προπώλησης που τα προμηθευτήκατε από τις 19 Ιουλίου.
  • SHARE
  • TWEET