Δηλώσεις των Drowning Poοl για τη συσχέτισή τους με το μακελειό στην Arizona

12/01/2011 @ 10:17
Μετά τα τραγικά γεγονότα της 8ης Ιανουαρίου, όταν ο εικοσιδυάχρονος Jared Loughner δολοφόνησε εν ψυχρώ έξι άτομα στην Arizona, οι Drowning Pool αναγκάστηκαν να «βγουν» δημόσια και να αποκαταστήσουν το όνομα τους, γιατί στη λίστα των «αγαπημένων» στην προσωπική YouTube σελίδα του δράστη βρέθηκε το hit single του 2001 "Bodies", το οποίο τα τοπικά MME συσχέτισαν αμέσως με τη βίαιή του συμπεριφορά.

«Σοκαριστήκαμε κι εμείς από την τραγωδία που συνεβή στην Arizona και το πώς κάποιοι παρερμήνευσαν τα λόγια του κομματιού», αναφέρουν σε δήλωση στην επίσημή ιστοσελίδα τους. «Το "Bodies" γράφτηκε για την αδελφική αλληλεγγύη ενός mosh pit και δε σχετίζεται καθόλου με τέτοιες βίαιες συμπεριφορές».

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκρότημα αναγκάζεται να προβεί σε παρόμοιες δηλώσεις, μιας και το ίδιο κομμάτι χρησιμοποιούταν ως μέσο βασανιστηρίου στο Guantanamo Bay, ενώ έχει επίσης συμπεριληφθεί στη λίστα με τα προτεινόμενα τραγούδια των Αμερικανών στρατιωτών πριν μπουν στη μάχη.

Το τραγούδι για το οποίο έγινε τόσος ντόρος μπορείτε να θυμηθείτε παρακάτω:

  • SHARE
  • TWEET