Διαβάστε τι έγινε στην επική 25η τελετή του Rock 'n' Roll Hall Of Fame

03/11/2009 @ 11:32
Πολλά και πολύ ενδιαφέροντα απόλαυσαν όσοι παρευρέθηκαν στην 25ή τελετή του Rock 'n' Roll Hall Of Fame, καθώς μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής παρέλασαν από τη σκηνή, για να χαρίσουν αξέχαστες συνεργασίες στο κοινό.



Το show άνοιξε ο Jerry Lee Lewis με το πασίγνωστο "Great Balls Of Fire", για να συνεχιστεί με τη σύμπραξη Aretha Franklin και Lenny Kravitz στα "Think" και "Respect". Στη συνέχεια ο Jeff Beck έπαιξε το κομμάτι του Ray Charles, "Drown In My Own Tears". Έπειτα, ο Sting έπαιξε το "People Get Ready," και ο Buddy Guy με τον Beck το κομμάτι "Rock Me Baby". Ο Billy Gibbons των ZZ Top ακολούθησε με το "Foxy Lady" του Hedrix και ο Beck ξανανέβηκε στη σκηνή για να παίξει το "A Day in the Life" των Beatles.

Αφού ο Lou Reed έπαιξε τα "Sweet Jane" και "White Light/White Heat", η συνέχεια ανήκε στους Metallica – στο set των οποίων ακούστηκαν τα: "For Whom the Bell Tolls","One" και "Turn the Page". Στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή ο Ozzy Osbourne για να παίξει με τους Metallica τα “Paranoid” και "Iron Man" και ο Ray Davies των Kinks για να αποδώσει με το συγκρότημα το "You Really Got Me".

Για τέλος, η βραδιά είχε ακόμα περισσότερες εκπλήξεις: οι U2 άνοιξαν το πρόγραμμά τους με το "Magnificent" και στη συνέχεια τραγούδησαν το "Because The Night" με τον Bruce Springsteen και την Patti Smith για πρώτη φορά! Η συνέχεια για τους U2 είχε "I Still Haven’t Found What I’m Looking For" ντουέτο και πάλι με το «αφεντικό», και "Mysterious Ways"/"Where Is The Love" με τους Black Eyed Peas.

Το show έκλεισε με τους U2 και τον Mick Jagger να τραγουδούν το "Gimme Shelter" με την Fergie των Black Eyed Peas αλλά και το "Stuck In A Moment You Can’t Get Out Of". Για encore οι U2 επέστρεψαν στη σκηνή για να πουν το "Beautiful Day".

Σίγουρα μια αξέχαστη βραδιά!
  • SHARE
  • TWEET