Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του Release Athens 2023

Δυναμική εκκίνηση με Nightwish, In Flames, Insomnium και Elysion

06/06/2023 @ 15:52

10 μήνες και 15 ημέρες μετά τον θριαμβευτικό επίλογο που έβαλαν οι Slipknot στην μεγάλη επιστροφή του Release Athens μετά την πανδημία, το φεστιβάλ ανοίγει ξανά τις πύλες του για το κοινό.

Headliners της πρώτης ημέρας θα είναι οι μοναδικοί Nightwish, στη μεγαλύτερη συναυλία που έχουν δώσει ποτέ στη χώρα μας. Η μπάντα-ορόσημο του συμφωνικού metal θα παρουσιάσει ένα σετ με τραγούδια από ολόκληρη την πολυετή διαδρομή της.

Στο πλευρό τους θα βρεθούν οι In Flames, ένα από τα πιο επιδραστικά metal συγκροτήματα των τελευταίων τριάντα ετών, οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικά στην καθιέρωση της σύγχρονης μελωδικής death metal σκηνής.

Τους Ολλανδούς και τους Σουηδούς θα πλαισιώσουν οι Φινλανδοί Insomnium, ως μια από τις πιο αξιόπιστες μπάντες του μελωδικού death metal τα τελευταία χρόνια, έχοντας στις αποσκευές τους το εξαιρετικό τελευταίο τους άλμπουμ με τίτλο "Anno 1696".

Την πρώτη ημέρα του φετινού Release Athens θα ανοίξουν οι Elysion, με πολυσυλλεκτικές επιρροές από hard rock, gothic metal, pop και electro, τον αξιόλογο φετινό δίσκο τους με τίτλο "Bring Out Your Dead" στον ενεργητικό τους και συναυλίες με σπουδαία ονόματα όπως οι Evanescence, Christian Death, Hellowen, Saxon και Lacuna Coil στο βιογραφικό τους.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας έχει ως εξής:

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30

18:15 | Elysion
19:30 | Insomnium
21:00 | In Flames
23:00 | Nightwish

Η προπώληση συνεχίζεται προς 53€.

Διάθεση εισιτηρίων:

Τηλεφωνικά στο 11876

Online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr

Φυσικά σημεία:  Καταστήματα  Nova, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr

  • SHARE
  • TWEET