Children Of Bodom και Ensiferum τον Απρίλιο στην Αθήνα

21/01/2011 @ 09:45
1960: Φινλανδία. Στις 5 Ιουνίου, τα πτώματα δύο νέων αντρών και μία κοπέλας βρίσκονται διαμελισμένα στις όχθες της Λίμνης Bodom, 22 χιλιόμετρα έχω από την πρωτεύουσα Elsinki.  Ένας τέταρτος νεαρός βρίσκεται ζωντανός, βαρύτατα τραυματισμένος, σε κατάσταση shock και έχοντας χάσει μια για πάντα, όπως θα αποδεικνυόταν, τα λογικά του. Μέχρι σήμερα, δεν έχει βρεθεί ο δολοφόνος.

1997: O κιθαρίστας / τραγουδιστής Alexi Laiho μετονομάζει το μέχρι τότε συγκρότημα του, τους Inearthed, σε Children Of Bodom και έτσι ξεκινά η καριέρα ενός εκ των πλέον επιτυχημένων metal σχημάτων της τελευταίας εικοσαετίας.

2011: Οι Children of Bodom ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το νέο, έβδομο studio album τους με τίτλο "Relentless Reckless Forever". Τα χρόνια που προηγήθηκαν το συγκρότημα γνώρισε την παγκόσμια καταξίωση, δημιουργώντας ένα μοναδικό heavy metal υβρίδιο στο οποίο συνυπάρχουν το death metal, το power metal και το thrash, όλα αυτά σε συνδυασμό με το εξωπραγματικό παίξιμο του Alexi Laiho στην κιθάρα αλλά και την ικανότητα τους να γράφουν ευμνημόνευτα τραγούδια με χαρακτηριστική άνεση. Δίσκοι τους όπως τα "Something Wild", "Hatebreeder" και "Follow The Reaper" έχουν αναθρέψει μία ολόκληρη γενιά οπαδών και δικαίως θεωρούνται all time classics, ενώ και η πρόσφατη δισκογραφία τους τούς έχει αναδείξει ως μία από τις πλέον υπολογίσιμες δυνάμεις στον κόσμο του heavy metal.

Το Σάββατο, 16 Απριλίου, οι Children Of Bodom εμφανίζονται στο Gagarin 205, για πρώτη φορά ως headliners μπροστά στο ελληνικό κοινό, για μία συναυλία που οπαδοί τους περίμεναν χρόνια να πραγματοποιηθεί. Μαζί τους θα εμφανιστούν και οι ανερχόμενοι και ιδιαίτερα αγαπητοί pagan metallers Ensiferum, όπως και οι Machinae Supremacy. Ποιός άραγε θα μπορέσει να λείψει από αυτή τη συνάντηση με τη σύγχρονη ιστορία του heavy metal;

Πόρτες: 18:45
19:30 - 20:00 Machinae Supremacy
20:20 - 21:05 Ensiferum
21:35 Children Of Bodom

Ώρα έναρξης: 19.30
Γενική είσοδος: 32 ευρώ

Σημεία προπώλησης:

Αθήνα:
Σε όλα τα Public, σε όλα τα Metropolis και στο Ticketservices (Πανεπιστήμιου 39, Στοά Πεσματζόγλου)

Θεσσαλονίκη:
Musicland (Μητροπόλεως 102)

On-line sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα: www.ticketservices.gr

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET