Chania Rock Festival 2010: Γνωρίστε από κοντά τους W.A.S.P. και Orange Goblin!

24/07/2010 @ 10:43
Η και η 6η Αυγούστου, οι μέρες διεξαγωγής του Chania Rock Festival 2010, πλησιάζουν και το Rocking.gr, ως χορηγός επικοινωνίας, σας έχει έναν ακόμη σημαντικό λόγο για να δώσετε το «παρών» στο μεγαλύτερο -και μακροβιότερο- μουσικό festival της Κρήτης.

Όσοι αναγνώστες μας σκοπεύουν να παραβρεθούν στο φετινό Chania Rock Festival, μπορεί, με λίγη τύχη, να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους W.A.S.P. και τους Orange Goblin από κοντά! Μοναδική προϋπόθεση για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας είναι να έχετε στην κατοχή σας εισιτήριο για τη συγκεκριμένη, δεύτερη μέρα του festival.

Δηλώστε συμμετοχή, στέλνοντας μας ένα e-mail στο contest@rocking.gr με θέμα "Chania Rock Festival" και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας), το συγκρότημα το οποίο επιθυμείτε να συναντήσετε (W.A.S.P ή Orange Goblin) αλλά και τον αριθμό του εισιτηρίου σας.

Τα e-mail σας θα γίνονται δεκτά μέχρι και την Τρίτη, 3 Αυγούστου, ενώ οι τυχεροί για τη συνάντηση με το κάθε συγκρότημα θα ενημερωθούν προσωπικά (τηλεφωνικά ή μέσω e-mail) την Τετάρτη, 4 Αυγούστου.

Καλή επιτυχία!



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Rock On South παρουσιάζει με μεγάλη χαρά και για φέτος το Chania Rock Festival 2010. Ένα μουσικό διήμερο με συγκροτήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που εκπροσωπούν ένα ευρύ φάσμα του rock ήχου.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Αυγούστου στο Εθνικό Στάδιο Χανίων και θα έχει την εξής σύνθεση:

Πέμπτη 5/8:
The Last Drive
Poem
Universe 217
Planet of Zeus
Roundabout
DrunkStards

Παρασκευή 6/8:
W.A.S.P.
Orange Goblin
Spitfire
Eastern Front
ΔΕ.ΜΑ.Ξ.Η.ΜΑ.Μ

Το Chania Rock Festival φιλοδοξεί να δώσει την ευκαιρία στους φίλους του ροκ από όλη την Κρήτη, αλλά και στους επισκέπτες του νησιού να παρακολουθήσουν ζωντανά καλλιτέχνες μεγάλης εμβέλειας από το εξωτερικό, γνωστά και ανερχόμενα ελληνικά συγκροτήματα, όπως και τοπικές μπάντες με αστείρευτο ταλέντο να περφορμάρουν στον πιο σημαντικό φεστιβαλικό θεσμό της Κρήτης.

Τα κορυφαία συγκροτήματα, η υψηλής ποιότητας διοργάνωση με τον ποιοτικότερο ήχο που έχουμε ακούσει σε αντίστοιχο event, τα πλούσια οπτικά effects, τα περίπτερα για την κάλυψη των αναγκών του κοινού είναι στοιχεία που συνηγορούν για ένα διήμερο που αξίζει να ζήσετε στην ομορφότερη πόλη του Νότου.
Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας από το link του "arena ticket" στο επίσημο site μας (www.chaniarockfestival.com) με pay pal ή πιστωτική κάρτα και μάθετε τα σημεία προπώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Έναρξη προπώλησης: 1 Ιουνίου 2010. To εισιτήριο κατά την περίοδο προπώλησης (μέχρι 4/8/2010) για την πρώτη μέρα κοστίζει 20€, για τη δεύτερη 35€, ενώ θα υπάρχει και εισιτήριο διημέρου στην τιμή των 50€.

Oι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 17:00, με την πρώτη μπάντα να βγαίνει στη σκηνή στις 17:30.
  • SHARE
  • TWEET