Blues trio ετοιμάζουν Joe Satriani και Sammy Hagar (;)

Τα σχέδια «αποκάλυψε» ο βιρτουόζος κιθαρίστας

31/03/2014 @ 11:07
Οι Chickenfoot παραμένουν ανενεργοί παρά την πρόθεσή τους να επιστρέψουν μέσα στο 2014, καθώς ο Chad Smith είναι απασχολημένος με τους Red Hot Chili Peppers.

Ο κιθαρίστας ωστόσο του supergroup, Joe Satriani, αποκάλυψε ότι κάτι ετοιμάζει με τον τραγουδιστή Sammy Hagar, χωρίς να ξεκαθαρίζει εάν θα συμμετέχει ο μπασίστας Michael Anthony.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο VH1 για το μέλλον των Chickenfoot, ο Satriani ανέφερε τα εξής:

«Νομίζω ότι [...] δεν πρόκειται να συμβεί (κάτι) αυτή τη χρονιά, αλλά ο Sam κι εγώ μιλήσαμε για... Το πιο παράξενο πράγμα συνέβη όταν παρακολουθώντας ένα παλιό show, το αγγλικό "Later", είδα τον Tom Jones να κάνει σπουδαία πράγματα με τον Ethan Johns, ο οποίος έπαιζε τύμπανα σε έναν από τους δίσκους μου, και ο πατέρας του, Glyn, ήταν παραγωγός.  Ήταν ένα τρίο, τύμπανα, ο Ethan στην κιθάρα και ο Tom τραγουδούσε. Ήταν φοβερό! Η ιδέα μου ήρθε από μια συνομιλία που είχα με τον Sam σχετικά με τη δημιουργία ενός blues άλμπουμ, όπου προσπαθούσαμε να βρούμε τον απλούστερο τρόπο να το κάνουμε. Λέγαμε για δύο άτομα και στη συνέχεια σκέφτηκα, «καλά, ίσως και τρία, δεν ξέρω». Και τότε είδα αυτό το πράγμα και είπα «πρέπει να βγεις έξω και να πάρεις αυτό το άλμπουμ!». [...] Αυτή ήταν η τελευταία συνομιλία που είχαμε μιλώντας γι' αυτό και είπαμε να βρεθούμε το επόμενο Σαββατοκύριακο.»
  • SHARE
  • TWEET