Συνεργατικό δίσκο θα κυκλοφορήσουν οι Converge με τη Chelsea Wolfe και τον Stephen Brodsky

Ακούστε το πρώτο δείγμα από την πολυαναμενόμενη σύμπραξη κορυφής

28/09/2021 @ 22:49

Η επί σκηνής συνεργασία των Converge με την Chelsea Wolfe, τον συνεργάτη της Ben Chisholm και τον mainman των Cave In και Mutoid Man, καθώς και μέλος των Old Man Gloom, Stephen Brodsky, στο Roadburn Festival του 2016 υπό το όνομα Blood Moon, είχε πυροδοτήσει την έμπνευση για μια ολοκληρωμένη στουντιακή κυκλοφορία από τους σπουδαίους καλλιτέχνες.

Πλέον η άφιξη του δίσκου είναι επίσημη, αφού οι Converge, μαζί με την Wolfe, τον Chisholm και τον Brodsky, θα κυκλοφορήσουν το άλμπουμ "Bloodmoon: I" στις 19 Νοεμβρίου ψηφιακά και σε CD μέσω της Epitaph Records και τον ερχόμενο Ιούνιο σε βινύλιο μέσω της Deathwish Inc..

Παράλληλα με την αποκάλυψη της σύμπραξης, το επταμελές σχήμα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα από αυτή.

Μπορείτε να ακούσετε το εξαιρετικό "Blood Moon" εδώ, το οποίο λειτουργεί ιδανικά ως προπομπός ενός δίσκου που βρήκε κάθε μουσικό να δρα έξω από το συνηθισμένο πεδίο που κινείται καλλιτεχνικά.

Συγκεκριμένα, ο Brodsky ανέφερε πως ο κάθε μουσικός είχε στο νου του τις ανάγκες της κάθε σύνθεσης, συνεισφέροντας τα μέγιστα για να ολοκληρωθεί, ενώ η Wolfe δήλωσε πως αυτό το project την βρήκε να εξερευνά τη φωνή της με τρόπο πολύ διαφορετικό, αφού, όπως ισχυρίζεται οι δυναμικές των συνθέσεων της επέτρεψαν να ανοιχθεί και να ηχεί ιδιαίτερα ευάλωτη.

Τέλος, ο Jacob Banon, frontman των θρυλικών Converge, εξήγησε πως οι δυναμικές των μουσικών ώθησαν τον δίσκο προς νέες κατευθύνσεις, οι οποίες πρόκειται να ανταμείψουν τους ακροατές.

Υπενθυμίζεται πως o τελευταίος δίσκος των Converge, το εκπληκτικό "The Dusk In Us" κυκλοφόρησε το 2017, ενώ ο πιο πρόσφατος δίσκος της Wolfe, που στις αρχές της χρονιάς συνεργάστηκε και με την Emma Ruth Rundle σε single, το "Birth Of Violence" κυκλοφόρησε το 2019, ενώ οι Cave In προετοιμάζουν τον διάδοχο του "Final Transmission".

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Bloodmoon: I".

Blood Moon
Viscera of Men
Coil    
Flower Moon
Tongues Playing Dead
Lord of Liars  
Failure Forever          
Scorpion's Sting        
Daimon         
Crimson Stone          
Blood Dawn

  • SHARE
  • TWEET