Οι Cave In υπογράφουν στη Relapse και ετοιμάζουν νέο δίσκο

Το συγκρότημα επανακυκλοφορεί και ολόκληρο τον κατάλογό του

23/07/2021 @ 13:17

Οι Cave In ανακοίνωσαν πως πλέον αποτελούν μέλη του δυναμικού της Relapse Records, ενώ παράλληλα αποκάλυψαν και την κυκλοφορία ενός νέου δίσκου υπό τη σκέπη της σπουδαίας δισκογραφικής μέσα στο 2022.

Παράλληλα, το σχήμα ανακοίνωσε την επανακυκλοφορία της δισκογραφίας τους από τη Relapse, με την ψηφιακή μορφή να διατίθεται ήδη στο bandcamp τους, ενώ οι φυσικές εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν αργότερα μες την χρονιά.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία, η επιδραστική μπάντα ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Οι Cave In και η Relapse βρίσκονται ο ένας στο ραντάρ του άλλου από παλιά, από όταν επισκεπτόμασταν τακτικά την Φιλαδέλφεια για συναυλίες. Ήταν μάρτυρες της τρελής πορείας και εξέλιξής μας από πρώτο χέρι, και το γεγονός πως θα συνδεθούμε με μια τόσο δυναμική και εκλεκτική δισκογραφική είναι κάτι το ξεχωριστό. Πολλά ευχαριστώ στη Relapse για το πώς τιμάει τη δισκογραφία μας, ενώ μας γεμίζει ώθηση για τη σύνθεση ενός νέου δίσκου».

Σημειώνεται πως ο τελευταίος δίσκος του σχήματος και πρώτος μετά τον απρόσμενο θάνατο του Caleb Scofield, το εκπληκτικό "Final Transmission", κυκλοφόρησε το 2019, ενώ, σε άλλα σχετικά νέα, οι Mutoid Man, έτερη μπάντα του Steven Brodsky, δουλεύει πάνω στον διάδοχο του εξαιρετικού προ τριετίας "War Moans".

  • SHARE
  • TWEET