Άρωμα... Sex Pistols

02/09/2010 @ 14:14
Οι περισσότεροι από εμάς δύσκολα θα μπορούσαμε να συσχετίσουμε τους Sex Pistols με κάποιο άρωμα και πόσο μάλλον ευωδιαστό. Κι όμως, πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε ένα νέο άρωμα που φέρει το όνομα τους.

Το άρωμα αυτό έρχεται σε μία εντυπωσιακή συσκευασία με το κλασσικό "God Save The Queen" logo του συγκροτήματος. Η εταιρία παραγωγής του συνεργάστηκε με τη Live Nation Merchandise, η οποία είναι υπεύθυνη και για το υλικό που διανέμεται από το συγκρότημα. Το προϊόν θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 10 Σεπτεμβρίου και η εταιρία ευελπιστεί να βγάλει στην αγορά και σειρά από σαπούνια, τα οποία, με τη σειρά τους, θα ονομάζονται "Never Mind The Bollocks". Φυσικά υπάρχουν αντιδράσεις από τους οπαδούς του συγκροτήματος για την εμπορευματοποίηση του ονόματος του διάσημου punk σχήματος και της γενικότερης φιλοσοφίας του. Οι Sex Pistols επίσημα αρνήθηκαν να σχολιάσουν το γεγονός, αλλά ο υπεύθυνος της εταιρίας Live Nation διαβεβαίωσε ότι τόσο ο John Lydon, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας έχουν έλθει σε συμφωνία για τη χρήση του ονόματος τους.

Να σημειώσουμε εδώ ότι τα τελευταία χρόνια το merchandise της μπάντας περιλαμβάνει, εκτός των κλασσικών t-shirts, παπούτσια για skate, skins για φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μέχρι και εικονικό «merchandise» με το logo της για τους χαρακτήρες του βιντεοπαιχνιδιού Sims.
  • SHARE
  • TWEET