Αλλαγή ημερομηνίας για τα δύο show των Opeth, σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη!

10/11/2009 @ 18:06
Οι Opeth θα εμφανιστούν πρώτα στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, στο Principal Club Theater & στη συνέχεια στην Αθήνα, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στο νέο Fuzz Club!

Τα εισιτήρια που έχουν ήδη πωληθεί και για τα δύο σόου, θα ισχύσουν κανονικά για τις νέες ημερομηνίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά στο Ticket House (Αθήνα & Θεσσαλονίκη) και στο www.ticketpro.gr.

Τιμή εισιτηρίου: 35€

OPETH


Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, Principal Club Theater – Θεσσαλονίκη
Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, Fuzz Club – Αθήνα

Οι Opeth δημιουργήθηκαν στην αρχή της δεκαετίας του ‘90. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν καταφέρει να κατακτήσουν τον κόσμο με την μοναδικότητα της μουσικής τους. Δεν κατατάσσονται κάτω από την ομπρέλα της progressive metal, καθώς οι επιρροές τους κυμαίνονται από την φολκ, ψυχεδελική ροκ μέχρι και την τζαζ.

Κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο “Orchid” το 1995. Με το τρίτο τους πλέον άλμπουμ “My arms, your hearse” που κυκλοφόρησε το 1998, έγιναν γνωστοί παγκοσμίως, κερδίζοντας τις καρδιές των fans και αποδεικνύοντας την μουσική πολυπλοκότητα τους. Το τελευταίο μάλιστα άλμπουμ τους, “Watershed”, σκαρφάλωσε στο νούμερο 23 του Αμερικάνικου Billboard 200 chart, ενώ σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες έφτασε στο νούμερο 1!

Έχοντας 9 ιδιαίτερα άλμπουμ στο ενεργητικό τους και ένα ακόμα στα σκαριά, έχουν περιοδεύσει ανά τον κόσμο μαζί με γκρουπ όπως οι Dream Theater και οι A rch Enemy, ενώ έχουν βρεθεί headliners σε πολλά μεγάλα φεστιβάλ. Ο frontman του συγκροτήματος Mikael Akerfeldt δήλωσε πρόσφατα πως, πριν μπουν και πάλι στο στούντιο για το 10ο άλμπουμ τους, θα συνεχίσουν την περιοδεία τους μέχρι το τέλος του 2009, περικλείοντας και την Ελλάδα που τόσο πολύ αγαπάνε, για δύο σόου, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Line Up:
Mikael Åkerfeldt - Guitars, Vocals
Martin Mendez - Bass
Per Wiberg - Keys
Martin Axenrot -drums
Fredrik Åkesson - guitar

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  • SHARE
  • TWEET