Στους Opeth ο πρώην ντράμερ των Paradise Lost

Ο Waltteri Väyrynen αποχώρησε από το βρετανικό συγκρότημα πριν λίγες ημέρες

12/09/2022 @ 15:16

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από τους Paradise Lost, o Waltteri Väyrynen ανακοινώθηκε ως ο νέος ντράμερ των Opeth!

Ο μουσικός, με θητεία επίσης σε Bloodbath και Bodom After Midnight, θα πραγματοποιήσει το επίσημο συναυλιακό του ντεμπούτο στην επικείμενη εμφάνιση των Σουηδών στην Εσθονία, στις 14 Σεπτεμβρίου.

Ο Väyrynen, αντικαθιστά στο κορυφαίο progressive metal σχήμα τον Sami Karppinen, που με τη σειρά του λειτουργούσε ως προσωρινός αντικαταστάτης του Martin 'Axe' Axenrot, έπειτα από την αποχώρηση του τελευταίου από το συγκρότημα το φθινόπωρο του 2021.

Σχολιάζοντας την νέα προσθήκη, ο Michael Akerfeldt ανέφερε πως η μπάντα ήταν νευρική πριν την πρώτη της πρόβα αλλά ο Φινλανδός τα πήγε εξαιρετικά, όντας αλάνθαστος σε 16 κομμάτια, ενώ τον ευχαρίστησε για τη συμβολή του σε ένα κρίσιμο σημείο για την πορεία της μπάντας.

Υπενθυμίζεται πως τη θέση του Väyrynen στους Paradise Lost ανέλαβε ο Guido Montanarini των Strigoi, του death metal/crust side-project του Greg Mackintosh, ενώ πιο πρόσφατος δίσκος των Opeth ήταν το εξαιρετικό "In Cauda Venenum".

  • SHARE
  • TWEET