Ακούστε το πρώτο single από τον νέο δίσκο των U.N.

Οι Θεσσαλονικείς κυκλοφορούν το δεύτερο album τους, "Underdog Narrations"

29/09/2014 @ 12:31
Οι U.N. συνεχίζουν την πορεία τους στη rock μουσική συμπληρώνοντας φέτος πέντε χρόνια παρουσίας με ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και δύο ολοκληρωμένες κυκλοφορίες.

Οι U.N. είναι μια rock μπάντα με αγγλικό στίχο που δημιουργήθηκε στην Θεσσαλονίκη στα τέλη του 2009. Το U και το N ορίζονται κάθε εποχή και διαφορετικά, με βάση τους τίτλους των κυκλοφοριών τους.

Τον Σεπτέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε ο πρώτος τους δίσκος "Ulnar Nerve", ένας συνδυασμός από blues και alternative rock σε ένα δυναμικό groovy πακέτο. Εν συνεχεία, ο δίσκος συγκέντρωσε πάνω του πολλά βλέμματα, ραδιοφωνικές παρουσιάσεις και πάρα πολλές θετικές κριτικές!

Αυτόν τον καιρό οι U.N. κυκλοφορούν τον δεύτερο δίσκο τους "Underdog Narrations", ένα κράμα της μελωδικότητας αλλά και της ωμότητας που συνοδεύει το rock από τη γέννησή του. Συναίσθημα, κατανόηση, μια ερευνητική ματιά τριγύρω, ανακουφιστικές ανάσες και γρήγορες μεταβολές... όλα αυτά έχουν τη θέση τους στις αφηγήσεις ενός «outsider»...

Πρώτο digital single, με free streaming και download, το "Ding Dong"! Δείτε το εδώ.

Στόχος των U.N. είναι η δημιουργία καλής rock μουσικής και οι ζωντανές εμφανίσεις όπου θα μπορούν να προβάλλουν τη δικιά τους μουσική.

Imad Hassan (φωνή)
Denis Φραγκόπουλος (κιθάρα - φωνητικά)
Mateusz Starnawski (μπάσο - φωνητικά)
Δημήτρης Ράπτης (τύμπανα)

un-band.com | U.N. @ facebook

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET