Οι Αμερικανοί Sonja επικεφαλής στο Warm Up του Up Τhe Hammers

Δεύτερο όνομα οι Baphomet του Kev Riddles, αυθεντικού μπασίστα των Angel Witch

11/10/2022 @ 16:35

Μετά τα δέκα πρώτα oνόματα για το Up The Hammers του 2023, ανακοινώθηκαν τέσσερα σχήματα για το Warm Up Show του φεστιβάλ, που επιστρέφει στο An Club την Πέμπτη 18 Μαΐου.

Επικεφαλής θα είναι οι Αμερικανοί Sonja, στην πρώτη τους εμφάνιση επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Το trio της Melissa Moore (πρώην Absu), έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση με το ντεμπούτο "Loud Arriver" που κυκλοφόρησε στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Δεύτερο όνομα θα είναι οι Kev Riddles' Baphomet.

Πρόκειται για ένα νέο σχήμα που έχει δημιουργήσει ο Kevin "Skids" Riddles, μπασίστας των Angel Witch από το ξεκίνημα μέχρι το 1981, με βασική δραστηριότητα την ζωντανή παρουσίαση του θρυλικού άλμπουμ "Angel Witch".

Ανακοινώθηκαν ακόμη οι Σέρβοι heavy/epic metallers Claymorean, οι οποίοι κυκλοφόρησαν πέρυσι το αξιόλογο "Eulogy For The Gods" και οι επίσης heavy/epic metallers Receiver από την Κύπρο, που αναμένεται να κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο τους με τίτλο "Whispers of Lore" στις αρχές του 2023.

Στην πρώτη, περιορισμένη φάση της προπώλησης (early bird) τα εισιτήρια θα κοστίζουν 23 Ευρώ, στη συνέχεια της προπώλησης 26 Ευρώ και στο ταμείο 29 Ευρώ.

Τα συνολικά 350 εισιτήρια διατίθενται μέσω του ticketservices.gr και του δισκοπωλείου No Remorse Records, ενώ επιπλέον ονόματα αναμένεται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

  • SHARE
  • TWEET