Tommy Lee: «Αν επανεκλεγεί ο Trump θα γυρίσω στην Ελλάδα»

Ο διάσημος μουσικός είναι γνωστός πολέμιος του νυν Προέδρου των Η.Π.Α.

14/10/2020 @ 12:56

Ο ντράμερ των Motley Crue, Tommy Lee, σε νέα συνέντευξή του στο βρετανικό The Big Issue, επανέλαβε την απέχθειά του για τον Donald Trump.

Συγκεκριμένα, όταν ερωτήθηκε τι θα κάνει αν επανεκλεγεί ο Trump, ενόψει των επικείμενων προεδρικών εκλογών στις Η.Π.Α., ο Lee ήταν ξεκάθαρος:

«Φίλε, στο ορκίζομαι, αν συμβεί αυτό, θα επισκεφθώ το Ηνωμένο Βασίλειο. Θα φύγω από εδώ πέρα. Θα πάω πίσω στην πατρίδα μου, θα γυρίσω στην Ελλάδα και θα αγοράσω ένα σπίτι σε κάποιο από τα νησιά μας.

Αυτό όμως που με ενοχλεί περισσότερο, είναι πως νιώθω ότι είμαστε ντροπιαστικοί. Νιώθω πως οι κάτοικοι της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου κοιτάνε την Αμερική και αναρωτιούνται τι σκατά κάνουμε εδώ πέρα. Σταματείστε να ψηφίζετε διασημότητες και αναζητείστε κάποιον ικανό να ηγηθεί της χώρας».

Αυτή βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Tommy Lee εναντιώνεται στον Πρόεδρο των Η.Π.Α.. Τον Δεκέμβριο του 2018 είχε αποκαλέσει τον Trump και τους υποστηρικτές του « ηλίθιους (σ.σ. "assholes")». Έπειτα από την εκλογή του Trump το 2016, ο Lee είχε απορήσει αναφωνόντας «τι σκατά συμβαίνει».

Υπενθυμίζουμε πως ο νέος δίσκος του μουσικού, "Andro", αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει ιδιαίτερες συμμετοχές.

Δείτε επίσης:

Tommy Lee: «Η πανδημία ανάγκασε τον κόσμο να συνειδητοποιήσει πράγματα που παρέβλεπε»

John Lydon: «Φυσικά και θα ψηφίσω τον Trump»

Eric Burdon: «Η αξιοποίηση από τον Trump του "House Of The Rising Sun" του ταιριάζει τέλεια»

Ο Neil Young καταθέτει μήνυση εναντίον της εκστρατείας Trump

Οι Linkin Park εναντίον του Donald Trump για παράνομη χρήση τραγουδιού τους

Οι Rolling Stones απειλούν με μήνυση τον Trump εξαιτίας της χρήσης τραγουδιών τους

Ozzy Osbourne vs Donald Trump

  • SHARE
  • TWEET