Αποσύρεται από τις συναυλίες των Motley Crue o Mick Mars

Το συγκρότημα αποκάλυψε τον αντικαταστάτη του με επίσημη ανακοίνωση

31/10/2022 @ 15:38

Ο κιθαρίστας των Mötley Crüe, Mick Mars, ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες την απόσυρσή του από τις συναυλίες του συγκροτήματος.

O, ηλικίας 71 ετών, συνιδρυτής και μέλος του σχήματος επί 41 χρόνια, εξήγησε πως η, γνωστή, χρόνια και επίπονη μάχη του επί δεκαετίες με την Αγκυλωτική Σπονδυλοαρθρίτιδα, τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση, με το υπόλοιπο σχήμα να δημοσιεύει επίσημη ανακοίνωση.

Σε αυτή, οι Vince Neil, Tommy Lee και Nikki Sixx εξηγούν πως αντιλαμβάνονται την απόφασή του Mars ενώ ανακοίνωσαν και τον επίσημο αντικαταστάτη του:

«Παρόλο που η αλλαγή δεν είναι ποτέ εύκολη, αποδεχόμαστε την απόφαση του Mick να αποσυρθεί από την μπάντα εξαιτίας προβλημάτων με την υγεία του. Έχουμε δει τον Mick να μάχεται με την Α.Σ. για δεκαετίες, και το έπραττε πάντα με αμέτρητο θάρρος και κουράγιο.

Το να πεις πως "ως εδώ είναι αρκετά", είναι η απόλυτα θαρραλέα πράξη. Ο ήχος του Mick διαμόρφωσε την δισκογραφία των Motley Crue από την πρώτη στιγμή που συνέδεσε την κιθάρα του με τον ενισχυτή στην πρώτη μας πρόβα. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Θα συνεχίσουμε να τιμάμε τη μουσική του κληρονομιά.

Θα τηρήσουμε την ευχή του Mick και θα περιοδεύσουμε το 2023, σύμφωνα με το πρόγραμμα. Δίχως αμφιβολία, θα έπρεπε να βρεθεί ένας εκπληκτικός κιθαρίστας για να μπει στα παπούτσια του Mick, οπότε είμαστε ευγνώμονες που ο φίλος μας John 5 συμφώνησε να έρθει και να γίνει μέλος της μπάντας. Θα σας δούμε στο δρόμο!»

Ο John 5, με τη σειρά του, ανέφερε τα εξής:

«Είναι τιμή μου να συνεχίσω την κληρονομιά του Mick και ανυπομονώ να παίξω αυτά τα κομμάτια».

  • SHARE
  • TWEET