Tommy Lee: «Η πανδημία ανάγκασε τον κόσμο να συνειδητοποιήσει πράγματα που παρέβλεπε»

O ντράμερ των Motley Crue μιλάει για το πως επηρεάστηκε η καθημερινότητά του από την πανδημία

08/10/2020 @ 09:09

O ντράμερ των Motley Crue, Tommy Lee, μίλησε στη φινλανδική εκπομπή Kaaos TV για την επίδραση της πανδημίας στην καθημερινή του ρουτίνα καθώς και την επαγγελματική του ζωή.

«Eίναι δύο πράγματα. Το πρώτο (αφορά και) το πως γίνεται η συνέντευξη. Σε άλλη περίπτωση θα μιλάγαμε στο τηλέφωνο. Είναι ωραίο που όλοι έχουν καταλήξει στις κλήσεις μέσω Zoom. Είναι cool. Σε βλέπω, με βλέπεις - είναι πολύ καλύτερο από το τηλέφωνο. Αλλά εκτός αυτού, η άλλη πλευρά δεν έχει αλλάξει πολύ για μένα, επειδή δεν φεύγω από το σπίτι πολύ (ούτως ή άλλως). Αράζω εδώ, κάνω μουσική, οπότε δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα. Ίσως λίγο το κοινωνικό κομμάτι - το να βγεις έξω να δεις κόσμο σε club ή για δείπνο, τέτοια πράγματα. Αλλά τα περισσότερα πράγματα είναι σχεδόν το ίδιο» σχολίασε ο Αμερικανός μουσικός.

Ο Lee μίλησε επίσης για την σημασία του να επενδύεις στον εαυτό σου και τους στόχους σου μέσα στην κρίση του κορωνοϊού. «Πραγματικά ελπίζω όλοι να κρατάνε τα καλά από αυτό και να κάνουν τις αναγκαίες αλλαγές. Το ελπίζω γιατί νομίζω ότι (η πανδημία) έφερε αρκετά καλά. Αλλά μάλλον εξαρτάται από το άτομο και το πως το αξιοποιεί στη ζωή του. Θεωρώ ότι ανάγκασε τον κόσμο να ρίξει τους ρυθμούς και να συνειδητοποιήσει μερικά πράγματα που παρέβλεπε ή δεν πρόσεχε αρκετά. Οπότε, ελπίζω να μάθουμε. Ξέρω ότι εγώ το έκανα».

Ο νέος δίσκος του διάσημου ντράμερ με τίτλο "Andro" θα κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου. Τα πρώτα δύο single από τη συλλογή, "Knock Me Down" και "Tops" κυκλοφόρησαν τον Ιούνιο, ενώ  το τρίτο, "Demon Bitches" τον Αύγουστο. Στον δίσκο θα περιέχεται επίσης μια διασκευή σε κομμάτι του Prince.

Η περιοδεία των Motley Crue με τους Def Leppard, Poison και Joan Jett & The Blackhearts μεταφέρθηκε από το περασμένο καλοκαίρι για το 2021 λόγω της πανδημίας.

  • SHARE
  • TWEET