Οι System Of A Down κυκλοφορούν δύο νέα τραγούδια για το Artsakh

Θέλουν με αυτόν τον τρόπο να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για τον πόλεμο στην περιοχή

06/11/2020 @ 10:02

Οι System Of A Down κυκλοφόρησαν νέα μουσική, για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια. Όπως δήλωσαν οι ίδιοι, επέλεξαν να το κάνουν τώρα γιατί «έχουν κάτι πολύ σημαντικό να πουν με μια ενιαία φωνή».

Πιο συγκεκριμένα, έγραψαν τα "Genocidal Humanoidz" και "Protect The Land" για τον πόλεμo που γίνεται στην περιοχή Artsakh ανάμεσα σε Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν.

Οι μουσικοί με καταγωγή από την Αρμενία θέλουν να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου για τα γεγονότα στην περιοχή, καλώντας τους οπαδούς τους να «πιέσουν τις κυβερνήσεις τους να καταδικάσουν τις πράξεις των Αζερμπαϊτζάν και Τουρκίας, και να επαναφέρουν την ειρήνη στην περιοχή, αναγνωρίζοντας την ως ανεξάρτητο κράτος».

Επιπλέον, μπορεί ο καθένας μέσω του παρακάτω συνδέσμου να ακούσει ή να αγοράσει τα κομμάτια, με τα έσοδα να πηγαίνουν στην μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική οργάνωση ArmeniaFund, με σκοπό την ανθρωπιστική υποστήριξη στο Artsakh.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την παρουσίαση των τραγουδιών από τον Αντώνη Μαρίνη.

Να υπενθυμίσουμε ότι τελευταία δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος ήταν τα "Mesmerize" και "Hypnotize" του 2005, τα οποία και βρέθηκαν στη λίστα με τα 100 καλύτερα metal άλμπουμ της δεκαετίας των '00s.

Διαβάστε την ανακοίνωση των System Of A Down παρακάτω.

  • SHARE
  • TWEET