Scott Rockenfield: «Δεν εγκατέλειψα τους Queensryche σε αντίθεση με ό,τι ακούγεται»

Ο ντράμερ των Queensryche δηλώνει πιστός στην μπάντα παρότι έχει να παίξει με το συγκρότημα από το 2017

13/01/2021 @ 02:54

O ντράμερ, Scott Rockenfield, έχει να παίξει με τους Queensryche τέσσερα χρόνια. Ωστόσο σε πρόσφατη ανάρτησή του στο Facebook δήλωσε πως δεν έχει φύγει από το συγκρότημα ούτε έχει εγκαταλείψει την μουσική.

«Θέλετε να ακούσετε μια αστεία ιστορία; Αντίθετα με δηλώσεις και συνεντέυξεις από την αντίθετη πλευρά, δεν έχω εγκαταλείψει, παρατήσει, φύγει από τους Queensryche. Δυστυχώς, δεν σας έχουν παρουσιάσει σωστά τα δεδομένα. Σύντομα περισσότερα» δήλωσε ο Rockenfield.

Ο Rockenfield είχε σταματήσει να συνοδεύει την μπάντα στις περιοδείες από το 2017 όταν γεννήθηκε ο γιός του. Στη συνέχεια οι Queensryche προσέλαβαν τον Casey Grillo των Kamelot για τις περιοδείες, ενώ στον τελευταίο δίσκο τους, "The Verdict", τα τύμπανα έγραψε ο Todd La Torre.

Ο τραγουδιστής των Queensryche, Todd La Torre, δήλωσε: «Όλοι θέλαμε να παίξει ο Scott στον δίσκο. Και το περιμέναμε, αν και δεν ήταν μέρος της συνθετικής διαδικασίας - για οποιουσδήποτε λόγους, δεν ήταν διαθέσιμος. Για σεβασμό στον Scott δεν θα φέρναμε τον Casey να παίξει στον δίσκο. Αναβάλλαμε την ηχογράφηση δύο φορές περιμένοντας απάντηση από τον Scott, την οποία δεν πήραμε ποτέ».

Ο κιθαρίστας των Queensryche, Michael Wilton, είπε σχετικά με την όλη κατάσταση: «Μετά από τόσα χρόνια στην μπάντα, οι άνθρωποι αλλάζουν και βαδίζουν στα μονοπάτια τους. Και το σεβόμαστε απόλυτα αυτό. Αν θελήσει (ο Scott) να γυρίσει και να περιοδεύσει - οτιδήποτε - η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή».

  • SHARE
  • TWEET