Ξανά στο στούντιο οι Scorpions

Οι ηχογραφήσεις για τον νέο δίσκο της μπάντας συνεχίζονται με πιο παραδοσιακό τρόπο

27/07/2020 @ 13:54

Τα μέλη των Scorpions, με δημοσίευση τους, γνωστοποίησαν πως παρευρέθηκαν ξανά μαζί στα Peppermint Park στούντιο στο Αννόβερο.

Με αυτό το μήνυμα, η μπάντα ουσιαστικά ανακοίνωσε την συνέχιση των ηχογραφήσεων του νέου της δίσκου με τον παραδοσιακό τρόπο.

Η πρώτη κυκλοφορία των Scorpions έπειτα από το, προ τριετίας, "Born To Touch Your Feelings – Best Of Rock Ballads", που ήταν μια συλλογή από παλιό και νέο υλικό, αναμένεται για το 2021.

Οι Scorpions, αρχικά σκόπευαν να ηχογραφήσουν το άλμπουμ στο Los Angeles, με παραγωγό τον Greg Fidelman (Slipknot, Metallica), αλλά εξαιτίας της πανδημίας οι ηχογραφήσεις πραγματοποιούνταν εξ’ αποστάσεως.

Όπως δηλώνει και ο Klaus Meine στην δημοσίευση της μπάντας:

«Καλησπέρα σας, είμαστε οι Scorpions. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, έπειτα από τόσους μήνες επιτέλους βρισκόμαστε όλοι στο Αννόβερο. Συναντηθήκαμε στο στούντιο, ενθουσιασμένοι που παρευρισκόμαστε στον ίδιο χώρο για να ηχογραφήσουμε το νέο δίσκο!».

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως όλα είναι καλά στην μπάντα, ανυπομονούμε για τον νέο δίσκο και ελπίζουμε να σας δούμε σε επερχόμενη περιοδεία. Να προσέχετε τον εαυτό σας, μείνετε ασφαλείς, σας αγαπάμε!».

Ο τελευταίος δίσκος της μπάντας ήταν το "Return To Forever", που αποτελούταν εν μέρει από ακυκλοφόρητο υλικό από την δεκαετία του ’80. Ο Klaus Meine, σε παλιότερες συνεντεύξεις του, είχε εξηγήσει πως  ο νέος δίσκος δεν θα διαθέτει συνθετική συμμετοχή εκτός της μπάντας, και θα επικεντρώνεται στο συναίσθημα των "Blackout", "Love At First Sting", "Lovedrive".

Το νέο άλμπουμ, θα είναι το πρώτο με τον Mikkey Dee στα τύμπανα, που αντικατέστησε τον James Kottak το 2016.

Εδώ, μπορείτε να ανατρέξετε σε ένα πλήρη οδηγό δισκογραφίας της ιστορικής μπάντας, ενώ εδώ μπορείτε να θυμηθείτε το άρθρο του Θοδωρή Ξουρίδα σχετικά με τη σκληρή κριτική που έχουν δεχθεί κατά καιρούς οι Scorpions.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SCORPIONS (@scorpions) on

  • SHARE
  • TWEET