Οι νέες κυκλοφορίες της 27ης Νοεμβρίου 2020

Αξιοσημείωτη κίνηση σε πολλές κατευθύνσεις

27/11/2020 @ 18:02

Hatebreed - "Weight Of The False Self"
Οι Αμερικανοί επιστρέφουν στην δισκογραφία με το όγδοο άλμπουμ τους, τέσσερα χρόνια μετά το "The Concrete Confessional".

Smashing Pumpkins - "Cyr"
Ολοκαίνουριο, διπλό άλμπουμ με είκοσι συνολικά τραγούδια για το σπουδαίο σχήμα των '90s με τον Billy Corgan να ηγείται βεβαίως της προσπάθειας.

Sodom - "Genesis XIX"
«Ο ερχόμενος δίσκος μπορεί να είναι ο πιο σημαντικός της καριέρας μου» είχε δηλώσει ο Tom Angelripper πριν από ένα χρόνο σε συνέντευξη που μας παραχώρησε, με αφορμή τότε την κυκλοφορία του EP "Out Of The Frontline Trench". Πλεόν, το "Genesis XIX" βρίσκεται στην διάθεση του κοινού που ακολουθεί τους βετεράνους Γερμανούς thrashers.

Dream Τheater - "Distant Memories - Live In London"
Το κορυφαίο progressive metal συγκρότημα αποτυπώνει την παγκόσμια περιοδεία για το "Distance Over Time" και την εικοστή επέτειο του σπουδαίου "Metropolis Part 2 - Scenes From A Memory" σε ένα ακόμη ζωντανά ηχογραφημένο άλμπουμ.

PÅGÅ - "The Evil Year"
Το πνεύμα των In Solitude κατέφυγε στα δάση και όταν επέστρεψε, παρουσίασε ένα παγανιστικό και ανέλπιστα εξωτικό προσωπείο.

Cadaver - "Edder & Bile"
Επιστροφή  στην δισκογραφία μετά από δεκαέξι χρόνια για ένα από τα παλαιότερα death metal σχήματα της Νορβηγίας, με τον Anders Odden (Satyricon, Order, πρώην Celtic Frost) να πλαισιώνεται από τον ντράμερ των Megadeth, Dirk Verbeuren.

Arrayan Path - "The Marble Gates To Apeiron"
Μετά από έξι άλμπουμ την προηγούμενη δεκαετία, το epic power metal σχήμα των αδελφών Νικόλα και Σωκράτη Λεπτού από την Κύπρο συνεχίζει απρόσκοπτα την πορεία του στην δισκογραφία.

Voivod - "Lost Machine - Live"
Νέο live άλμπουμ για το κορυφαίο και πρωτοπόρο thrash/prog σχήμα από τον Καναδά από εμφάνιση που έλαβε χώρα στο Québec, στις 13 Ιουλίου του 2019.

Possessed Steel - "Aedris"
Τηρώντας την παράδοση κυκλοφοριών ανά τριετία, οι Καναδοί heavy metallers διαθέτουν στο κοινό το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ μετά από δύο EP το 2014 ("Possessed Steel") και το 2017 ("Order of the Moon").

Pharaoh Overlord - "6"
Το θορυβώδες ντουέτο των Tomi Leppänen και Jussi Lehtisalo εξερευνά περαιτέρω ηλεκτρονικά μονοπάτια με την αρωγή του Aaron Turner (Sumac, Old Man Gloom).

Leviathan - "Words Waging War"
Από τα σχήματα που χρησιμοποιούν το όνομα Leviathan, οι φίλοι του ποιοτικού U.S. prog/power metal ξεχωρίζουν την παρέα των Jeff Ward και John Lutzow από το Colorado που διαθέτει στο κοινό ένα ακόμη χορταστικό άλμπουμ.

  • SHARE
  • TWEET