Είσοδος ομάδας αμερικανικού ποδοσφαίρου με το "Enter Sandman" ανιχνεύεται από σεισμογράφο

Το κλασικό κομμάτι συνοδεύει για χρόνια την έναρξη των αγώνων των Virginia Tech Hokies

07/09/2021 @ 14:52

Εδώ και κοντά 20 χρόνια, η κολλεγιακή ομάδα αμερικανικού ποδοσφαίρου του Virginia Tech, εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο υπό τους ήχους του "Enter Sandman" των Metallica.

Η εν λόγω παράδοση, που βρίσκει τους αθλητές να περιμένουν στο τούνελ έως το κρεσέντο του κλασικού κομματιού να δημιουργήσει μια εκρηκτική ατμόσφαιρα, στην οποία παρασέρνονται και οι θεατές του γηπέδου, επανήλθε στις 3 Σεπτεμβρίου στον πρώτο εντος έδρας αγώνα τους με τους North Carolina Tarheels στο Lane Stadium, στον οποίο επιτρεπόταν η παρουσία κοινού έπειτα από ένα χρόνο αποχής εξαιτίας της πανδημίας.

Στο γήπεδο βρίσκονταν 65.000 κόσμος, με την είσοδο της ομάδας στο γήπεδο υπό τα riffs του διάσημου τραγουδιού να δονεί κυριολεκτικά το έδαφος.

Συγκεκριμένα, σεισμογράφοι ανίχνευσαν μικρή αλλά υπολογίσιμη δραστηριότητα στην περιοχή τη χρονική στιγμή που πραγματοποιήθηκε η είσοδος των Hokies, με τον λογαριασμό του College Football στο Twitter να μοιράζεται τα σχετικά πειστήρια.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εν λόγω στιγμή στο σχετικό video ενώ υπενθυμίζεται πως σε λίγες ημέρες το "Black Album" συμπληρώνει 30 χρόνια από την κυκλοφορία του.

  • SHARE
  • TWEET