Οι Hatebreed επιστρέφουν με νέο άλμπουμ

Ακούστε το ομότιτλο κομμάτι από την επερχόμενη κυκλοφορία

14/09/2020 @ 12:45

Οι Hatebreed ανακοίνωσαν την δισκογραφική τους επιστροφή τέσσερα χρόνια μετά το "The Concrete Confessional".

Το όγδοο άλμπουμ της metallic hardcore μπάντας από το Connecticut, θα ονομάζεται "Weight Of The False Self" και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου από τη Nuclear Blast.

Η μπάντα, συνόδευσε την αποκάλυψη του δίσκου με τη δημοσιοποίηση του ομότιτλου κομματιού.

Υπενθυμίζουμε πως τον Φεβρουάριο η μπάντα είχε κυκλοφορήσει το single "When The Blade Drops" το οποίο δεν θα περιλαμβάνεται όμως στο επερχόμενο πόνημά της.

Ο frontman του γκρουπ, Jamey Jasta, σχολιάζοντας τον νέο δίσκο ανέφερε:

«Μερικές φορές νομίζω πως η πραγματικότητά μου αποτελείται από δύο αναλλοίωτα στοιχεία, μια εσωτερική διαμάχη της δυαδικότητας του εαυτού. Στον ένα ώμο στέκεται ένας άγγελος παρέχοντας λογική, σοφία και κατανόηση, και στον άλλο ένας δαίμονας που φωνάζει για πάθη, επιθυμίες και φθόνο.

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει τρόπος να σταθούμε νοητικά στη μέση, επιφέροντας μια ισορροπία. Μέχρι τότε θα ακούω και τις δύο πλευρές και θα ελπίζω να παίρνω τις σωστές αποφάσεις. Στην τελική, ο ακροατής επιλέγει να ακούσει αυτό που θέλει, αλλά όταν συνθέτω επιλέγω να ακούω τη φωνή του αγγέλου πιο δυνατά».

Μπορείτε να δείτε παρακάτω το tracklist και το εξώφυλλο του "Weight Of The False Self" και να ανατρέξετε εδώ στη συνέντευξη των Hatebreed με το Σπύρο Κούκα στα πλαίσια της προώθησης του προηγούμενου δίσκου τους.

01. Instinctive (Slaughterlust)
02. Let Them All Rot
03. Set It Right (Start with Yourself)
04. Weight of the False Self
05. Cling to Life
06. A Stroke of Red
07. Dig Your Way Out
08. This I Earned
09. Wings of the Vulture
10. The Herd Will Scatter
11. From Gold to Gray
12. Invoking Dominance

  • SHARE
  • TWEET