Οι νέες κυκλοφορίες της 31ης Ιουλίου 2020

Αμείωτο το ενδιαφέρον την πέμπτη και τελευταία Παρασκευή του μήνα

31/07/2020 @ 12:32

Παρότι βρισκόμαστε στην τελευταία ημέρα του Ιουλίου, μόνο λίγες δεν είναι οι κυκλοφορίες που για διαφορετικούς λόγους συγκεντρώνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Νέοι και έμπειροι καλλιτέχνες σε όλο το φάσμα της rock και metal μουσικής διαθέτουν στο κοινό τις νέες τους δουλειές, και όπως φαίνεται, το κενό που έχει προκύψει από την απουσία συναυλιών καλύπτεται σε σημαντικό βαθμό από την νέα μουσική που βλέπει το φως κάθε Παρασκευή.

Επιλογές από τα άλμπουμ που ακολουθούν μπορείτε να ακούσετε στην σχετική λίστα του Spotify που ανανεώνεται σε εβδομαδιαία βάση.

Imperial Triumphant - "Alphaville"
Αν ηχούσαν έτσι όλοι οι περίφημοι «προσιτοί» δίσκοι θα ζούσαμε σε μια ουτοπία.

Septicflesh - "Infernus Sinfonica MMXIX"
Στην αγορά βγαίνει το DVD με την sold out εμφάνιση των Septicflesh στο Metropolitan Theater του Μεξικού τον Φεβρουάριο του 2019, συνοδεία 130 και πλέον μουσικών από τα σύνολα "Symphonic Experience Orchestra", "Enharmonía Vocalis Choir" και "National University Οf Mexico Children's Αnd Youth Choir". Ενδεικτικό του περιεχομένου είναι το live video του "Vampire From Nazareth".

Creeper - "Sex, Death & the Infinite Void"
Το σεξτέτο από το Southampton προκάλεσε αρκετό θόρυβο με το "Eternity, In Your Arms", το "Born Cold" έχει προετοιμάσει το έδαφος από τον περασμένο Νοέμβριο και το ιδιαίτερο animated video για το εναρκτήριο "Be My End" σηματοδότησε την οριστική κυκλοφορία.

Fontaines D.C. - "A Hero’s Death"
Έχοντας εντυπωσιάσει με το περσινό ντεμπούτο τους "Dogrel", οι Ιρλανδοί επιστρέφουν στην δισκογραφία χωρίς καθυστερήσεις με το δεύτερό τους άλμπουμ "A Hero’s Death" και πιο πρόσφατο single το "Televised Mind".

Alcatrazz - "Born Innocent"
Οι Alcatrazz του σπουδαίου ερμηνευτή Graham Bonnet (Rainbow, Michael Schenker Group, Impellitteri) επιστρέφουν στην δισκογραφία μετά από 34 ολόκληρα χρόνια, με ένα ολοκαίνουριο άλμπουμ στο οποίο συμμετέχουν σε συνθέσεις και ηχογραφήσεις αρκετοί σπουδαίοι μουσικοί.

High Spirits - "Hard Τo Stop"
Τέσσερα χρόνια μετά το "Motivator" και αφού μεσολάβησαν δύο EP, ο πολυπράγμονας Chris Black επιστρέφει με το τέταρτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του συγκροτήματος.

Dee Snider - "For the Love of Metal Live"
Ο θρυλικός frontman των Twister Sister κυκλοφορεί ένα νέο live album και DVD που περιλαμβάνει κυρίως κλασικά τραγούδια του συγκροτήματος που τον ανέδειξε, αλλά και το καινούριο κομμάτι "Prove Me Wrong".

Sepulchral Curse - "Only Ashes Remain"
Ένα ιδιαίτερο black/death metal ντεμπούτο που συνδυάζει ιδανικά την ατμόσφαιρα με την τεχνική.

Dun Ringill - "Library Of death"
Ενάμισι περίπου χρόνο μετά το ντεμπούτο τους άλμπουμ, οι Σουηδοί doom rockers με μέλη των Doomdogs, The Order of Israfel, Intoxicate, Silverhorse, Lommi και SFT κυκλοφορούν νέα μουσική εμπνευσμένη από το κακό και το σκοτάδι.

Alain Johannes - "Hum"
Ο Αμερικανοχιλιανός πολυοργανίστας και τραγουδιστής, ο οποίος έχει εμπλακεί ως μέλος ή παραγωγός με ονόματα όπως οι Eleven, Queens Οf Τhe Stone Age, Them Crooked Vultures, PJ Harvey, Chris Cornell, Arctic Monkeys, Mark Lanegan και The Desert Sessions, κυκλοφορεί το τρίτο του προσωπικό άλμπουμ.

  • SHARE
  • TWEET