Septicflesh: Λεπτομέρειες και teaser για το DVD "Infernus Sinfonica MMXIX"

Κυκλοφορεί η sold out εμφάνισή τους στο Μεξικό συνοδεία συμφωνικής ορχήστρας

20/05/2020 @ 19:20

Στο αμέσως επόμενο διάστημα πρόκειται να κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο Blu-Ray DVD των Septicflesh με τίτλο "Infernus Sinfonica MMXIX".

Περιεχόμενο είναι φυσικά η sold out εμφάνιση του συγκροτήματος στο Metropolitan Theater του Μεξικού τον Φεβρουάριο του 2019, με την συνοδεία πάνω από 130 μουσικών από τα σύνολα "Symphonic Experience Orchestra", "Enharmonía Vocalis Choir" και "National University Οf Mexico Children's Αnd Youth Choir".

Το DVD κυκλοφορεί στις 31 Ιουλίου από την Season Of Mist. Προπαραγγελίες γίνονται μέσω του site της εταιρείας ενώ μία πρώτη γεύση μπορούμε να έχουμε από το διάρκειας 90 δευτερολέπτων teaser που δόθηκε στην δημοσιότητα.

Σε σχετική τους δήλωση, οι Septicflesh αναφέρουν αναλυτικά τα εξής:

«Στις 2 Φεβρουαρίου του 2019, μια ιστορική εμφάνιση για τους Septicflesh έλαβε χώρα στην Πόλη του Μεξικού, σε ένα εντελώς γεμάτο Metropolitan Theatre. Για πρώτη φορά και με τη βοήθεια περισσοτέρων από 100 μουσικών, τα τραγούδια μας παρουσιάστηκαν ζωντανά στην πλήρη συμφωνική τους δόξα. Ολόκληρη η εμφάνιση μαγνητοσκοπήθηκε και τώρα ήρθε η ώρα να την παρουσιάσουμε σε όλους τους οπαδούς μας σε ένα 5.1 Blu-Ray DVD με τίτλο "Infernus Sinfonica MMXIX" που θα κυκλοφορήσει από το Season Οf Mist. Είμαστε ευγνώμονες προς όλους όσους έκαναν αυτή την εμπειρία δυνατή και επιτυχημένη!»

"Infernus Sinfonica MMXIX" tracklist:
1. Intro
2. Portrait Of O Headless Man
3. Martyr
4. Prototype
5. The Pyramid God
6. The Enemy Of Truth
7. Communion
8. The Vampire From Nazareth
9. Dogma Of Prometheus
10. Lovecraft's Death
11. Dante's Inferno
12. Persepolis
13. A Great Mass Of Death
14. Anubis
15. Dark Art

  • SHARE
  • TWEET