Οι Alcatrazz του Graham Bonnet επιστρέφουν στην δισκογραφία μετά από 34 χρόνια

Νέο άλμπουμ με σπουδαίες συμμετοχές και video για το πρώτο single

03/05/2020 @ 17:35

Οι Alcatrazz του σπουδαίου ερμηνευτή Graham Bonnet (Rainbow, Michael Schenker Group, Impellitteri), επιστρέφουν στην δισκογραφία 34 ολόκληρα χρόνια μετά από το "Dangerous Games" του 1986.

Από το συγκρότημα είχαν περάσει προηγουμένως, στα πρώτα χρόνια της καριέρας τους, διάσημοι κιθαρίστες όπως ο Yngwie Malmsteen ("No Parole From Rock 'N' Roll", "Live Sentence") και ο Steve Vai ("Disturbing the Peace").

Το νέο άλμπουμ φέρει τον τίτλο "Born Innocent" και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 31 Ιουλίου. Την παραγωγή υπογράφει ο αυθεντικός κιμπορντίστας Jimmy Waldo και ο Νεοζηλανδός, πρώην τραγουδιστής των Warlord, Giles Lavery.

Την σύνθεση συμπληρώνουν ο επίσης αυθεντικός μπασίστας Gary Shea, ο γνωστός βιρτουόζος της κιθάρας Joe Stump και ο Mark Benquechea στα τύμπανα. Πρώτο single είναι το "Polar Bear" που συνοδεύεται από το αντίστοιχο lyric video.

Στις συνθέσεις και τις ηχογραφήσεις έχουν συμμετάσχει αρκετοί επιπλέον μουσικοί, με τα ονόματα των Steve Vai, Chris Impellitteri, Bob Kulick (Alice Cooper), Don Van Stavern (Riot), Jeff Waters (Annihilator) και Dario Mollo να ξεχωρίζουν.

"Born Innocent" tracklist:
01. Born Innocent
02. Polar Bear
03. Finn McCool
04. We Still Remember
05. London 1666
06. Dirty Like The City
07. I Am The King
08. Something That I Am Missing
09. Paper Flags
10. The Wound Is Open
11. Body Beautiful
12. Warth Lane
13. For Tony

  • SHARE
  • TWEET