Ο Jerry Cantrell γράφει καινούργιο υλικό

Προορίζεται για τον πρώτο του προσωπικό δίσκο από το 2002

18/02/2020 @ 11:11

Ο κιθαρίστας και τραγουδιστής των Alice In Chains σε πρόσφατη συνέντευξή του άφησε να εννοηθεί ότι δουλεύει σε καινούργιο υλικό που προορίζεται για τον επόμενο προσωπικό του δίσκο.

«Είμαι στους Alice In Chains από το 1987. Και ήταν πάντα η πρώτη μου αγάπη και δέσμευση, αλλά είχα την ευκαιρία να κάνω μερικούς προσωπικούς δίσκους. Από όταν ξαναστήσαμε τη μπάντα, δεν έχω καταφέρει να το κάνω αυτό πάλι» είπε.

«Με τους Alice In Chains τελειώσαμε τα live για το "Rainier Fog" και συνήθως παίρνουμε έναν χρόνο για να εστιάσουμε και να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο. Οπότε σκέφτηκα να κάνω μερικά show και παράλληλα γράφω μουσική. Θα γίνουν αρκετά συναρπαστικά πράγματα. Δεν ξέρω ακριβώς τι, αλλά φέτος θα συμβεί κάτι ωραίο» δήλωσε αναπτερώνοντας τις ελπίδες των οπαδών για νέο υλικό μέσα στο 2020.

Όταν η κουβέντα πήγε στον τελευταίο του solo δίσκο, εξομολογήθηκε: «Όταν έγραφα το "Degradation Trip" δεν ήμουν σε καλή κατάσταση και αυτό ακούγεται στο δίσκο. Ήταν λίγο πριν κόψω το ποτό, και προσπαθούσα να διαχειριστώ το τέλος της μπάντας μου, το οποίο συνέπεσε και με το θάνατο του Layne Staley λίγο καιρό αφότου κυκλοφόρησα το δίσκο. Οπότε δεν ήταν καθόλου καλή στιγμή στη ζωή μου, και βγαίνει αυτό στο δίσκο».

«Δεν τον ακούω αρκετά πλέον λόγω των παραπάνω. Αλλά είναι σημαντικός δίσκος για μένα, και ο Mike (Bordin - τύμπανα) και ο Robert (Trujillo - μπάσο) κάθε τόσο μου λένε να κάνουμε μερικά show για το "Degradation Trip". Ίσως κάποια μέρα να το κάνουμε» συνέχισε.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι ο frontman των Alice In Chains, William DuVall, ο οποίος διαδέχτηκε τον Layne Staley, έβγαλε πέρσι τον πρώτο του προσωπικό δίσκο, με τίτλο "One Alone", ενώ στα πλαίσια του Release είδαμε και τους Alice In Chains για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

  • SHARE
  • TWEET