Οι Arcturus επισκέπτονται τα πρώτα τους χρόνια με επετειακό box set

Οι σπουδαίοι Νορβηγοί επανακυκλοφορούν remastered τους δίσκους με τον Garm στο μικρόφωνο

23/06/2021 @ 12:46

Οι Arcturus ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός επετειακού box set που θα επικεντρώνεται στα πρώτα χρόνια της μπάντας.

Συγκεκριμένα, το σπουδαίο avant-garde νορβηγικό metal σχήμα, πρόκειται να κυκλοφορήσει το "Stars And Oblivion - The Complete Works 1991-2002" στις 17 Σεπτεμβρίου μέσω της Prophecy Records.

H εν λόγω συλλογή, θα περιλαμβάνει πληθώρα σπάνιων και μέχρι πρότινος ακυκλοφόρητων κομματιών, καθώς και remastered εκδοχές, δια χειρός του κιθαρίστα Knut Magne Valle, των κλασικών κυκλοφοριών της μπάντας, με τον Krystoffer "Garm" Rygg να βρίσκεται στο μικρόφωνο.

Μπορείτε να δείτε το trailer της επανέκδοσης εδώ, ενώ μπορείτε να την προπαραγγείλετε στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Οι πολυτελείς επανακυκλοφορίες περιλαμβάνουν, πέραν των κλασικών "Aspera Hiemns Symfonia", "La Masquerade Infernale" (περιλαμβάνεται στα 100 metal άλμπουμ των '90s σύμφωνα με το Rocking) και "The Sham Mirrors" (αντίστοιχα στα 100 metal άλμπουμ των '00s), το σπάνιο και επιδραστικό EP "Constellation / My Angel", με την προσθήκη δύο ηχογραφήσεων από την εποχή, καθώς και το "Disguised Masters". Επιπρόσθετα, ο έκτος δίσκος της συλλογής θα ονομάζεται "X-Tapes" με σπάνιο υλικό από το προσωπικό αρχείο της μπάντας.

Όσον αφορά την έκδοση του box set σε CD, αυτή θα περιλαμβάνει και μια έβδομη κυκλοφορία, που περιλαμβάνει ορχηστρικές συνθέσεις πάνω σε synthesizer, δημιουργία του ιθύνοντα νου των Arcturus, Steinar "Sverd" Johnsen.

Υπενθυμίζεται πως ο τελευταίος, εξαιρετικός δίσκος των Arcturus, "Arcturian", κυκλοφόρησε το 2015 και αναδείχθηκε από το Rocking ως ένα από τα 100 metal άλμπουμ της προηγούμενης δεκαετίας, ενώ οι Νορβηγοί επισκέφθηκαν το 2018 την χώρα μας για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Δείτε επίσης:

«A Beginner's Guide»: Avant-Garde Metal

Black Metal: Τα 50 σημαντικότερα συγκροτήματα

«A Buyer's Guide»: Kristoffer Rygg (Ulver, Arcturus κ.ά.)

Η Πρεσβεία της Νορβηγίας στην Ελλάδα προτείνει metal μουσικές!

  • SHARE
  • TWEET