Καινούριο άλμπουμ από τους Touche Amore

Ακούστε το πρώτο single με συμμετοχή του Andy Hull των Manchester Orchestra

30/07/2020 @ 12:39

Οι σπουδαίοι Touche Amore ανακοίνωσαν τη δισκογραφική τους επιστροφή, τέσσερα χρόνια μετά από το "Stage Four".

Το "Lament", όπως θα ονομάζεται το άλμπουμ, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου από την Epitaph.

Η μπάντα, έδωσε στη δημοσιότητα και το πρώτο single από το "Lament", για το τραγούδι "Limelight", που μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Στο "Limelight", συμμετέχει και ο Andy Hull των Manchester Orchestra, το όνομα του οποίου αναφερόταν στους στίχους του "To Write" τραγουδιού των Touche Amore από το 2013.

Στον νέο δίσκο, θα συμπεριλαμβάνεται και το "Deflector" single της μπάντας από το 2019, σε παραγωγή του ιστορικού Ross Robinson, ο οποίος ανέλαβε και την παραγωγή του Lament.

Οι Touche Amore στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε ανάμεσα στα δύο στούντιο άλμπουμ, κυκλοφόρησαν ένα live άλμπουμ, το single "Green" καθώς και μια επανηχογράφηση του ντεμπούτου τους.

Υπενθυμίζουμε πως το "Is Survived By" των Touche Amore συμπεριλαμβάνεται στα 100 καλύτερα alternative άλμπουμ της προηγούμενης δεκαετίας, όπως αναδείχθηκαν από την συντακτική ομάδα του Rocking.gr.

Εδώ, μπορείτε να ανατρέξετε σε ένα εισαγωγικό οδηγό για το screamo ιδίωμα, του οποίου οι Touche Amore αποτελούν κορυφαίους εκπροσώπους, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Lament".

1. Come Heroine
2. Lament
3. Feign
4. Reminders
5. Limelight (ft. Andy Hull)
6. Exit Row
7. Savoring
8. A Broadcast
9. I'll Be Your Host
10. Deflector
11. A Forecast​

  • SHARE
  • TWEET