Νέο video από τους Electric Litany για τον Ζακ Κωστόπουλο

Το "Leverage" περιλαμβάνεται στο "The Amniotic Tranquillity Οf Being Indoors During Α Thunderstorm"

24/01/2021 @ 14:21

Οι Electric Litany έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο video clip για το κομμάτι "Leverage", «αφιερωμένο στον Zak/Zackie και όλους τους Zackies αυτού του κόσμου».

Το "Leverage" περιλαμβάνεται στην συλλογή με ακυκλοφόρητα κομμάτια "The Amniotic Tranquillity Οf Being Indoors During Α Thunderstorm".

H μπάντα διαθέτει δωρεάν το bootleg άλμπουμ από τον περασμένο Απρίλιο, με σκοπό την ενίσχυση του Cooperation Town στο Λονδίνο και την Ελευθεριακή Συλλογικότητα Καλλιθέας.

Το video ξεκινά με την ρήση του Αλμπέρ Καμύ «ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσεις έναν ανελεύθερο κόσμο είναι να γίνεις τόσο απόλυτα ελεύθερος ώστε και μόνο η ίδια σου η ύπαρξη να αποτελεί επαναστατική πράξη» και συνοδεύεται στην περιγραφή από το ακόλουθο κείμενο:

«Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018, ο Ζακ Κωστόπουλος, ακτιβιστής του κινήματος LGBTIQ+, θετικός στον ιό HIV, αντιφασίστας και drag queen (Zackie Oh), δολοφονήθηκε βάναυσα στο κέντρο της Αθήνας σε δημόσια θέα. Η δολοφονία υποκινήθηκε από "εξοργισμένους πολίτες" με την ανοχή και την ακεραιότητα της Ελληνικής Αστυνομίας».

  • SHARE
  • TWEET