Tony Iommi, Eric Clapton, Zakk Wylde, κ.ά. στον επόμενο δίσκο του Ozzy

Oι αποκαλύψεις για τους καλεσμένους στον διάδοχο του "Ordinary Man" συνεχίζονται

04/10/2021 @ 08:48

Στο τελευταίο επεισόδιο της ραδιοφωνικής εκπομπής "Ozzy Speaks", ο θρυλικός frontman συνέχισε τις αποκαλύψεις γύρω από τον πολυαναμενόμενο διάδοχο του "Ordinary Man".

Συγκεκριμένα, ο Osbourne, μιλώντας στον συμπαρουσιαστή Billy Morrison, ανέφερε λιτά πως:

«Σε αυτό τον νέο δίσκο θα συνεργαστώ με τους Jeff Beck, Eric Clapton, Tony Iommi και Zakk Wylde».

Σε ερώτηση αναφορικά με το πως θα προχωρήσουν οι συνεργασίες του Ozzy με τους εμβληματικούς κιθαρίστες, ο τραγουδιστής ήταν ιδιαίτερα σαφής:

«Γράφεις ένα κομμάτι και τους ζητάς να τραγουδήσουν ή να παίξουν κιθάρα».

Επιπρόσθετα, όταν ο τραγουδιστής κλήθηκε να απαντήσει για το εάν αναγκάστηκε να απορρίψει κάποια συνεισφορά από καλεσμένο μουσικό, αποκάλυψε μια ενδιαφέρουσα περίσταση:

«Όχι. Ο Eric Clapton βέβαια, δεν ήταν σίγουρος αρχικά γιατί περιέχονται κάποιοι δίσκοι για τον Ιησού. Στο τέλος βέβαια ήταν όλα καλά, και το σόλο του είναι πολύ καλό».

Υπενθυμίζεται πως είναι ήδη γνωστό πως στο άλμπουμ θα συμμετέχουν επίσης οι Rob Trujillo (Metallica), Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) και Taylor Hawkins (Foo Fighters), με τον Andrew Watt να αναλαμβάνει εκ νέου τις κιθάρες.

Πριν λίγες ημέρες, δόθηκε στη δημοσιότητα μια ακυκλοφόρητη εκδοχή του "Hellraiser", στα πλαίσια της επανακυκλοφορίας του "No More Tears", στην οποία ο "Madman" μοιράζεται τα φωνητικά με τον Lemmy.

  • SHARE
  • TWEET