Ο Joe Lynn Turner μιλά ανοιχτά για την εμφάνισή του χωρίς περούκα

Στο πλευρό του ο Graham Bonnet, με αιχμές κατά του Ritchie Blackmore

02/09/2022 @ 12:34

Τις προηγούμενες ημέρες, ο Joe Lynn Turner δημοσιοποίησε φωτογραφία του χωρίς να φοράει περούκα, ανακοινώνοντας παράλληλα την κυκλοφορία του νέου του προσωπικού άλμπουμ.

Επανερχόμενος, τοποθετήθηκε ανοιχτά για τον εκφοβισμό που δέχθηκε στα σχολικά του χρόνια, αλλά και για τον τρόπο που αντιμετώπισε επιτυχώς το ζήτημα.

«Δεν έχω τίποτα να αποδείξω, μπορώ να φορέσω περούκα - ή όχι. Είμαι ελεύθερος να κάνω αυτό που θέλω. Είμαι ενήλικας και θα γίνω πιο μεγάλος. Οι μαλάκες στο γυμνάσιο που προσπαθούσαν να με ενοχλήσουν με έκαναν πιο δυνατό και μου έδωσαν το απαραίτητο κίνητρο και τη δύναμη να αναδειχθώ πάνω από τους υπόλοιπους. Ο θυμός και ο πόνος είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο. Εάν χρησιμοποιηθεί σωστά, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.»

Ο σπουδαίος hard rock ερμηνευτής, με θητεία στους Rainbow και τους Deep Purple, φορούσε περούκα από 14 ετών, ενώ είχε διαγνωσθεί ήδη 11 χρόνια πριν με αλωπεκία.

Σύμμαχός του στάθηκε εξαρχής ο προκάτοχος του στους Rainbow, Graham Bonnet, αφήνοντας παράλληλα αιχμές κατά του Ritchie Blackmore:

«Γεια σε όλους. Graham εδώ. Δημοσιεύω αυτή τη φωτογραφία του φίλου μου Joe Lynn Turner γιατί συγκινήθηκα μέχρι δακρύων σήμερα όταν την είδα. Ο Joe αποτελεί παράδειγμα της έννοιας του rockstar. Η γενναιότητα του είναι συγκλονιστική. Αυτή η βιομηχανία είναι αδίστακτη (ειδικά στο είδος μας), και συγκεκριμένα όταν πρόκειται για τα μαλλιά. Ακόμη ακούω την ιστορία για τον Ritchie Blackmore που τοποθετούσε έναν φύλακα στην πόρτα μου στο ξενοδοχείο για να με εμποδίσει να κουρευτώ. Παρεμπιπτόντως, αυτό δεν συνέβη ποτέ, αν και ήταν πολύ εκνευρισμένος όταν επισκεπτόμουν τον κουρέα. Ξεφεύγω όμως... Δεν ξέρω αν ο Joe θα το δει αυτό, αλλά θέλω να ξέρει πόσο περήφανος είμαι γι' αυτόν και πόσο συγκινήθηκα για την ειλικρίνειά του. Άνοιξες έναν δρόμο σήμερα Joe. Αν το διαβάζεις αυτό, θέλω να ξέρεις ότι ποτέ δεν κατάλαβα πόσο όμορφος άνθρωπος ήσουν, μέχρι που είδα αυτή τη φωτογραφία.»

Το νέο προσωπικό άλμπουμ του Joe Lynn Turner θα φέρει τον τίτλο "Belly Οf Τhe Beast" και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου. Στην δημοσιότητα έχει δοθεί ήδη το lyric video για το πρώτο single "Belly Οf Τhe Beast".

  • SHARE
  • TWEET