Οι Meteors για δύο συναυλίες στο Rodeo Club - Κερδίστε προσκλήσεις για την εμφάνιση της Παρασκευής!

07/10/2009 @ 23:16
Ο μεγάλος γυρισμός των αδιαμφισβήτητων Βασιλιάδων του psychobilly!



Το πολυαναμενόμενο ολοκαίνουριο άλμπουμ τους είναι γεγονός! Φέρει τον τίτλο "Hell Train Rollin'" και θα το παρουσιάσουν ζωντανά. Ο δηλητηριώδης συνδυασμός rockabilly / punk εγγυάται ένα κολασμένο live πάρτυ από τους πλέον αυθεντικούς εκπροσώπους του είδους, που μάλιστα θα γιορτάσουν επί σκηνής την 30η επέτειο από την ίδρυσή τους... Νωρίτερα, οι μοναδικοί The Ducky Boyz ανοίγουν ιδανικά το δρόμο!

Παρασκευή 9 & Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009 (doors open @ 21:00)
@ Rodeo Club
-- Είσοδος (ενιαία τιμή προπώληση-ταμείο): 22 ευρώ
- Είσοδος διημέρους (και για τις 2 εμφανίσεις): 27 ευρώ μόνο με τηλεφωνική κράτηση στα 210-8814702 ή 6979-709743
- Είσοδος σε φοιτητές, άνεργους, στρατευμένους: 17 ευρώ (με επίδειξη σχετικής ταυτότητας στο ταμείο του Rodeo Club).

Το Rocking.gr, σε συνεργασία με την Alterground, προσφέρει σε τρεις τυχερούς αναγνώστες του ισάριθμες μονές προσκλήσεις για τη συναυλία της Παρασκευής, 9 Οκτωβρίου.

Εάν θέλετε να διεκδικήσετε μία από αυτές, στείλτε μας ένα e-mail στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας στον τίτλο "Meteors" και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας). Σημειώνουμε ότι ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για τη συναυλία της Παρασκευής, 9 Οκτωβρίου.

Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή μέχρι και την Παρασκευή, στις 12:00 το μεσημέρι, και οι νικητές, οι οποίοι θα προκύψουν από κλήρωση, θα ενημερωθούν προσωπικά μέχρι το απόγευμα της ίδιας μέρας (και επομένως καλά θα κάνουν να ελέγξχουν το inbox τους εγκαίρως).
  • SHARE
  • TWEET