Ακούστε το νέο EP των Idle Hands

Το “Don’t Waste Your Time II” αποτελείται από ακυκλοφόρητα τραγούδια της μπάντας

13/07/2020 @ 15:25

Οι Αμερικανοί, με καταγωγή από το Portland, Idle Hands, έκαναν αίσθηση την περασμένη χρονιά, με το εξαιρετικό ντεμπούτο τους, ονόματι "Mana", συνδυάζοντας ιδανικά το gothic rock με παραδοσιακό heavy metal.

Πριν όμως γίνει ευρύτερα αισθητή η παρουσία της μπάντας στο heavy metal στερέωμα, αυτή είχε κυκλοφορήσει το 2018 το "Don’t Waste Your Time" EP.

Πριν λίγες μέρες, και σε εορτασμό της επετείου των δύο χρόνων από την κυκλοφορία του, η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα το "Don’t Waste Your Time II" EP.

Σε αυτό, περιλαμβάνονται δύο ακυκλοφόρητα τραγούδια από την εποχή των ηχογραφήσεων του προκατόχου του, που όπως δήλωσε η μπάντα, από τις αρχές του 2018 τα «είχαν να περιμένουν».

Λόγω όμως της παρούσας κατάστασης, βρήκαν χρόνο να τα ολοκληρώσουν πριν λίγους μήνες, διατηρώντας τόσο τον αρχικό συνθετικό κορμό όσο και τα μέρη των τυμπάνων, όπως είχαν διευθετηθεί το 2018.

Το αποτέλεσμα λοιπόν, λογίζεται ως η φυσική συνέχεια του προκατόχου του, με τραγούδια που θα έπρεπε, σύμφωνα πάντα με την μπάντα, να έχουν δημοσιευθεί στο ξεκίνημά της.

  • SHARE
  • TWEET