Ο τραγουδιστής των Primordial, Nemtheanga, στο forum του Rocking.gr

08/06/2010 @ 10:26
Σε κείμενο που παρέθεσε ο ίδιος ο τραγουδιστής των Primordial, Nemtheanga, στο forum του Rocking.gr, αναφορικά με την πρόσφατη συναυλία τους στη χώρα μας, εξηγεί τους λόγους που κατέστησαν δυσχερείς τις συνθήκες πραγματοποίησης της συναυλίας και υπόσχεται πως θα επιστρέψουν για να επανορθώσουν για τους οπαδούς τους.



«Είμαι ο Nemtheanga από τους Primordial

Έκανα εγγραφή (σ.σ.:στο forum του Rocking) καθώς μου ανέφεραν για τις συζητήσεις γύρω από την εμφάνισή μας και σκέφτηκα ότι σας χρωστάω / χρωστάμε κάποια εξήγηση για τη συναυλία που έλαβε χώρα πριν μερικές μέρες.

Αρχικά, οφείλουμε την ειλικρινή και ταπεινή συγγνώμη για το χειρότερο show των Primordial στα 20 τους χρόνια. Είμαστε ντροπιασμένοι και στεναχωρημένοι από ό,τι έγινε, αφού το να ταξιδέψεις τόσο μακριά και να τα κάνεις τόσο χάλια, ήταν κάτι φριχτό, όταν αποτελείς κομμάτι του.

Όσοι μας γνωρίζουν, ξέρουν πόσο αγαπάμε να ερχόμαστε και να παίζουμε στην Ελλάδα και πως αισθανόμαστε συγγενείς με εσάς…

Ως εκ τούτου, σκοπεύω να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας, το αξίζετε.

Για τα τελευταία δέκα χρόνια είχαμε πάρα πολλά προβλήματα με τα θέματα αλκοολισμού και ουσιών του Simon, πολλά καλά και κακά και είναι δύσκολο να βλέπεις ένα φίλο 22 χρόνων στο πεζοδρόμιο. Έχουμε προσπαθήσει πάρα πολλές φορές να τον βοηθήσουμε, αλλά το Σάββατο τα πράγματα έφτασαν σε νέο χαμηλό επίπεδο και είμαστε στεναχωρημένοι που έπρεπε να είστε μέρος αυτού.

Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε να παίξουμε όλο το σετ, αλλά όπως είδατε ήταν αδύνατο.

Πάντα δίνουμε το 100% ζωντανά, είτε παίζουμε για 5 ανθρώπους, είτε για 500, είτε για 5000, οπότε πιστέψτε με, με πλήγωσε εμένα και τους υπόλοιπους το να είμαστε μέρος αυτής της συναυλίας. Όλοι έχουμε τις κακές μας μέρες φυσικά, αλλά αυτό ήταν κάτι το διαφορετικό.

Οπότε, δεχτείτε τη συγγνώμη μας.

Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τον Simon τώρα, αλλά μάλλον χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα μακριά από τη μουσική βιομηχανία. Το έχω δει να καταστρέφει πραγματικά πολλούς ανθρώπους και δεν θέλουμε να τον δούμε να πέφτει ακόμα πιο χαμηλά.

Επίσης, πρέπει να σταματήσω και τις φήμες για τα παιδιά από το Metal Defiance, γιατί μας βοήθησαν με κάθε δυνατό τρόπο και την επόμενη μέρα βγήκαν εκτός προγράμματος για να βοηθήσουν το Simon, αφού έχασε την πτήση του.

Πήραν μεγάλο ρίσκο, πραγματοποιώντας μια συναυλία όπως αυτή, για εσάς, και δε θα λάβουμε το σύνολο της συμφωνημένης αμοιβής γιατί απλά δεν το δικαιούμαστε.

Μην κατηγορείτε αυτούς.

Τέλος, υπόσχομαι σε όλους σας ότι θα επιστρέψουμε δυνατότεροι από ποτέ και θα παίξουμε ένα show για εσάς χωρίς αντάλλαγμα, είτε είναι χωρίς αμοιβή, είτε για 5 ή 10 ευρώ, ώστε να γεμίσουμε το An Club και να γιορτάσουμε τα 20 χρόνια της μπάντας μαζί σας, όπως θα έπρεπε να έχουμε κάνει την τελευταία φορά.

Έχετε το λόγο μου για αυτό…

Ευχαριστώ για τη στήριξη, το χρόνο, την αγάπη και την υπομονή.
Είμαστε ταπεινωμένοι.

Alan,
Primordial»
  • SHARE
  • TWEET