Ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου δίσκου των Blues Pills

Δείτε επίσης το video για το νέο single ονόματι "Kiss My Past Goodbye"

10/07/2020 @ 14:49

Έπειτα από αναβολές στην ημερομηνία της κυκλοφορίας του επερχόμενου δίσκου τους, οι Blues Pills έδωσαν στη δημοσιότητα τις απαραίτητες πληροφορίες.

Το "Holy Moly!", όπως θα ονομάζεται το νέο άλμπουμ της μπάντας, θα κυκλοφορήσει από τη Nuclear Blast στις 21 Αυγούστου.

Οι Blues Pills, συνόδευσαν την ανακοίνωση με την δημοσίευση του τρίτου single από τον δίσκο, ονόματι “Kiss My Past Goodbye” του οποίου το video μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Ο κιθαρίστας Zack Andersson, δήλωσε σχετικά με το νέο τραγούδι:

«Το "Kiss My Past Goodbye", είναι ένα ωμό τραγούδι γεμάτο ενέργεια, άγριο drumming και funky riffs. Είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα σχετικά με το να προχωράς μπροστά, να μην κολλάς στο παρελθόν και να κοιτάς μπροστά».

Το Kiss My Past goodbye, διαδέχεται τα "Proud Woman" και "Low Road" που είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Οι Blues Pills αναμένονται να εμφανιστούν το φθινόπωρο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ τον Αύγουστο του 2021 θα αποτελέσουν μια από τις μπάντες που θα λάβουν μέρος στη Keeping The Blues Alive At Sea Mediterranean II κρουαζιέρα που θα περάσει και από την Ελλάδα.

Υπενθυμίζουμε πως το ολοκληρωμένο, ομώνυμο ντεμπούτο του σχήματος συμπεριλήφθηκε από την συντακτική μας ομάδα στα καλύτερα ντεμπούτα της προηγούμενης δεκαετίας, στα πλαίσια του ευρύτερου αφιερώματος μας στην περίοδο 2010-2019.

  • SHARE
  • TWEET