Blues Pills: Δεύτερο single του νέου δίσκου το rocker "Low Road" (video clip)

Όλες οι λεπτομέρειες της τρίτης ολοκληρωμένης δουλειάς

10/04/2020 @ 17:29

Μετά το εναρκτήριο "Proud Woman", οι Blues Pills δίνουν στην δημοσιότητα το δεύτερο κομμάτι από το επερχόμενο, τρίτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ που θα φέρει τον τίτλο "Holy Μoly!".

Πρόκειται για το "Low Road", το οποίο συνoδεύεται από το αντίστοιχο video clip.

Το σχήμα υπόσχεται επιστροφή στις ρίζες του με το άλμπουμ που θα ακολουθήσει το "Lady In Gold" του 2016 και το εν λόγω τραγούδι φαίνεται να πιστοποιεί τους ισχυρισμούς του.

Το "Holy Μoly!" πρόκειται να βγει στην αγορά στις 19 Ιουνίου σε περιορισμένο box set που θα περιλαμβάνει χρυσό ή  μαύρο / χρυσό splatter βινύλιο, jewel case CD, και το EP του 2012 "Bliss" σε βινύλιο πράσινου χρώματος με τα τραγούδια "Bliss", "Astral Plane", "Devil Man" και "Little Sun".

Θα διατεθεί επίσης κανονικά σε CD, διπλό CD με δεύτερο δίσκο το EP "Bliss" και gatefold βινύλιο, στους εξής τρεις χρωματισμούς: ασημί, κόκκινο / μαύρο splatter, κόκκινο / χρυσό splatter και λαμπυρίζον στο σκοτάδι.

Οι Blues Pills επρόκειτο να μας επισκεφθούν για τρίτη φορά την προηγούμενη βδομάδα, εξαιτίας όμως του εκτεταμένου lock down, οι συναυλίες τους μετατέθηκαν για την αρχή του φθινοπώρου.

Το ολοκληρωμένο, ομώνυμο ντεμπούτο του σχήματος συμπεριλήφθηκε από την συντακτική μας ομάδα στα καλύτερα ντεμπούτα της προηγούμενης δεκαετίας, στα πλαίσια του ευρύτερου αφιερώματος μας στην περίοδο 2010-2019.

"Holy Μoly!" tracklist:
1. Proud Woman
2. Low Road
3. Dreaming My Life Away
4. California
5. Rhythm In The Blood
6. Dust
7. Kiss My Past Goodbye
8. Wish I'd Known
9. Bye Bye Birdy
10. Song From A Mourning Dove
11. Longest Lasting Friend

  • SHARE
  • TWEET