Alice Cooper meet n greet: Γνωρίστε από κοντά τον Alice Cooper!

16/06/2007 @ 05:37
Το Rocking.gr, όπως συχνά συνηθίζει να κάνει, δίνει σε έναν μεγάλο τυχερό την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον αγαπημένο του καλλιτέχνη. Αυτή τη φορά ένας τυχερός αναγνώστης μας θα έχει τη δυνατότητα να παραβρεθεί σε meet n greet με τον Alice Cooper, ανήμερα της συναυλίας του στην Αθήνα! Θέλετε να γνωρίσετε τον βασιλιά του shock rock; Δείτε πως...

Μας στέλνετε ένα e-mail στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας στο κύριο μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας). Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι και την Τρίτη, 19 Ιουνίου. Ο ένας τυχερός, ο οποίος θα προκύψει από κλήρωση, θα ειδοποιηθεί την Τετάρτη, με όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τη συνάντηση του με τον μεγάλο καλλιτέχνη.

---------------------

O βασιλιάς του shock rock και βασικός εισηγητής του έντονου θεατρικού στοιχείου στην rock μουσική στα τέλη της δεκαετίας του '60, Αlice Cooper, έρχεται για μία και μοναδική συναυλία στο Θέατρο του Λυκαβηττού στις 21 Ιουνίου. Mάτια που στάζουν υγρό μαύρο make up, σκανδαλώδη κοστούμια, ηλεκτρικές καρέκλες και γκιλοτίνες επί σκηνής καθώς και φαντασμαγορικά stage props συνθέτουν το χωροχρόνο ταινίας τρόμου, υμνώντας παράλληλα τη μαγεία της horror αισθητικής.

Ο πόνος και η αγωνία που βιώνουν οι τραγικοί πρωταγωνιστές της απόκοσμης πραγματικότητας του Alice Cooper λαμβάνουν σάρκα και οστά, ενώ ταυτόχρονα η εξιστόρηση των κομματιών επιτυγχάνεται μέσα από την έντονη ανθρώπινη δράση, χαρίζοντας στο κοινό μια οπτικοακουστική υπερπαραγωγή.

Τα "School's Out", "Poison", "No More Mr Nice Guy", "I'm Eighteen" θα αποκτήσουν ένα spooky, horror παρουσιαστικό από τον «μάγο» της θεατρικής hard rock αισθητικής στον καταλληλότερο συναυλιακό χώρο για ένα τέτοιο υπερθέαμα.
  • SHARE
  • TWEET