Νέα κομμάτια από Slash ft. Myles Kennedy And The Conspirators, Steve Vai, Tears For Fears, κ.ά.

Ακούστε επίσης καινούρια τραγούδια από Cult Of Luna, Messa, Venom Prison, Author & Punisher, Frank Turner και Blood Command

14/01/2022 @ 14:55

Οι Slash ft. Myles Kennedy And The Conspirators έδωσαν στη δημοσιότητα άλλο ένα κομμάτι μέσα από το πολυαναμενόμενο "4". Πρόκειται για το "Call of The Dogs", που μπορείτε να το ακούσετε εδώ, και το οποίο διαδέχεται τα "Fill My World" και "The River Is Rising".

O Steve Vai αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα το εξαιρετικό "Inviolate" και αποκάλυψε άλλο ένα δείγμα μέσα από αυτό. Μπορείτε να ακούσετε το "Zeus in Chains" εδώ, και στον ακόλουθο σύνδεσμο το προηγούμενο δείγμα του επερχόμενου δίσκου, για το κομμάτι "Little Pretty".

O νέος δίσκος των Tears For Fears έπειτα από 17 χρόνια είναι γεγονός και το ιστορικό συγκρότημα αποκάλυψε άλλο ένα δείγμα μέσα από αυτόν. Μπορείτε να ακούσετε το αντιπατριαρχικό "Break The Man" εδώ.

Οι σπουδαίοι Cult Of Luna επιστρέφουν σε λίγες εβδομάδες με το "The Long Road North", και έπειτα από το εναρκτήριο "Cold Burn" αποκάλυψαν το δεύτερο single του δίσκου, για το διαφοροποιημένο και ατμοσφαιρικό "Into The Night", το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Το ανερχόμενο πειραματικό doom rock σχήμα των Messa επιστρέφει φέτος με τον διάδοχο του "Feast For Water" και έπειτα από το "Pilgrim" αποκάλυψαν το εξαιρετικό "Dark Horse", που μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Οι Venom Prison κυκλοφόρησαν το τρίτο και τελευταίο single από το επερχόμενο "Erebos". Πρόκειται για το εκδικητικό και οργισμένο "Nemesis", του οποίου το video clip μπορείτε να παρακολουθήσετε στον εν λόγω σύνδεσμο.

Ο Frank Turner θα κυκλοφορήσει στις 11 Φεβρουαρίου το νέο του άλμπουμ, "FTHC" και έδωσε στη δημοσιότητα το, αφιερωμένο στον φίλο του Scott Hutchison των Frightened Rabbit που έφυγε από τη ζωή το 2018, "A Wave Across the Bay", ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο μουσικός είχε παρουσιάσει ζωντανά τη σύνθεση το 2020 σε μια συναυλία όπου το σετ περιελάμβανε ως επί το πλείστον διασκευές στο συγκρότημα του Hutchison.

Το πειραματικό industrial σχήμα των Author & Punisher θα επιστρέψει δισκογραφικά στις 11 Φεβρουαρίου με το "Krüller" μέσω της Relapse Records, σε ένα δίσκο όπου θα περιλαμβάνει συμμετοχές των Danny Carrey και Justin Chancellor των Tool ενώ θα διακατέχεται από μια πιο μελωδική στροφή. Πλέον διαθέσιμο είναι το δεύτερο δείγμα από το άλμπουμ, για το τραγούδι "Maiden Star".

Οι Νορβηγοί punks Blood Command ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου με τη Nikki Brumen στα φωνητικά, ονόματι "Praise Armageddonism", που θα καταφθάσει την 1η Ιουλίου μέσω της Hassle Records, ενώ συνόδευσαν την είδηση με την δημοσιοποίηση του δυναμικού "Nuns, Guns & Cowbowys", του οποίου το video clip μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

  • SHARE
  • TWEET