Balkan Fest: Koza Mostra, Balkan Melody, Orkestar Dzelal Agusevi

Θεσσαλονίκη @ We

Balkan Fest: Koza Mostra, Balkan Melody, Orkestar Dzelal Agusevi Θεσσαλονίκη @ We
Συγκροτήματα Balkan Fest: Koza Mostra, Balkan Melody, Orkestar Dzelal Agusevi
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος We
Διεύθυνση Λεωφ. 3ης Σεπτεμβρίου & Γρηγορίου Λαμπράκη
Τηλέφωνο 2310-284700
Τιμή εισιτηρίου 8 / 10 e
Ώρα έναρξης 19:00
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, Reload Stores, Wind, Ευρυπίδης, Yoleni's, We
Διοργανωτής

BALKAN FEST 2022 
Παρασκευή 21 Οκτωβρίου
WE

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου το Balkan Fest ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό της πόλης για δέκατη φορά! Καλλιτέχνες από χώρες των Βαλκανίων μας προσκαλούν σε ακόμα μία μοναδική γιορτή εμπνευσμένη από την τοπική κουλτούρα και τον πολιτισμό. Το περιοδικό Εξώστης, η ΜΚΟ Παιδιά Εν Δράσει, η πλατφόρμα PerformAnts και ο Πολυχώρος WE ενώνουν τις δυνάμεις τους και συνδιοργανώνουν ένα καλλιτεχνικό φεστιβάλ με επίκεντρο την πολύπαθη περιοχή της Βαλκανικής χερσονήσου και την προβολή του πολιτισμού της, αποσκοπώντας στην ανάδειξη των κοινών τους ριζών και παραδόσεων.  Το Φεστιβάλ που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή, επιστρέφει στον Πολυχώρο WE και μας υπόσχεται μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη αρώματα, γεύσεις, εικόνες και μουσικές βαλκανικές.

Το κοινό της φετινής διοργάνωσης του Balkan Fest θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μουσικές καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προβολές και βαλκανικό street food!

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ μέχρι στιγμής περιλαμβάνει:

*Μουσική*
Koza Mostra (GR)
Balkan Melody (GR)
ORKESTAR DZELAL MLADI AGUSEVI (MKD)
BALKAN BEATS PARTY BY ROBERT SOKO dj set (BA)

*Σινεμά*
Προβολή του ντοκιμαντέρ “Here WE Move Here WE Groove”. Μια συγκλονιστική και ελπιδοφόρα ιστορία για τη δημιουργία «γεφυρων» μέσω της μουσικής. Ο DJ Robert Soko, που έγινε γνωστός με τους Balkan Beats, αγκαλιάζει τις μουσικές επιρροές από τους νεοφερμένους στην πολυπολιτισμική Ευρώπη.

* Balkan Street Food *
Περισσότερες πληροφορίες σύντομα

Σας περιμένουμε την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στον Πολυχώρο WE!

Πληροφορίες
Balkan Fest 2022
Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 20122
Πολυχώρος WE

Είσοδος:
Προπώληση 8€ [viva.gr & Πολυχώρος WE] | Ταμείο 10€
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00

Το BalkanFest2022 πλαισιώνεται από παράλληλη εκδήλωση με θέμα "Βέλτιστες πρακτικές διοργάνωσης συναυλιών" με σκοπό να συζητήσουμε τις προκλήσεις που προκύπτουν κατά το κλείσιμο μιας συναυλίας και τον ρόλο της σύγχρονης τεχνολογίας στην αντιμετώπισή τους. Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο της ανάπτυξης της πλατφόρμας Performants (https://performants.net), η οποία είναι ένα εύχρηστο εργαλείο διοργάνωσης και διαχείρισης συναυλιών, που αναλαμβάνει να φέρει σε επαφή συναυλιακούς χώρους με ταιριαστά συγκροτήματα βάση του ιστορικού των συναυλιών τους, απλοποιώντας παράλληλα πολύπλοκες διαδικασίες, όπως οι τεχνικές συνεννοήσεις και η προώθηση. Το Performants χρησιμοποιήθηκε στη διοργάνωση του BalkanFest 2022 για την επιλογή των μουσικών σχημάτων. Η ανάπτυξή του έγινε με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (https://performants-project.gr)

  • SHARE
  • TWEET