Κερδίστε προσκλήσεις για τη συναυλία των Koza Mostra στο Faust

Το Rocking.gr σε στέλνει στο Faust, την Παρασκευή 1 Μαρτίου

26/02/2019 @ 11:08

Οι Koza Mostra για μία μοναδική βραδιά στο Faust

Η ιστορία, όπως είναι πλέον γνωστό, ξεκινά από τον μουσικοσυνθέτη Ηλία Κόζα το 2012, που δίνει όνομα στο group και δημιουργεί ένα μοναδικό μουσικό κράμα. Το 2013 κυκλοφορούν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο "Keep Up The Rhythm", το οποίο γίνεται πολυπλατινένιο, πουλώντας πάνω από 130.000 αντίτυπα. Την ίδια χρονιά συμμετέχουν στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού "Eurovision", παρέα με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη και το "Alcohol Is Free", όπου κερδίζουν την έκτη θέση.

Η συνέχεια... ιδανική!

Το 2015, επιλέγονται από τον Μίκη Θεοδωράκη για να ερμηνεύσουν το έργο του, με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο, κάνοντας την αρχή με τον "Λεβέντη", ο οποίος αποσπά διθυραμβικές  κριτικές.

Παράλληλα κυκλοφορούν τη "Γιορτή" που γίνεται το τραγούδι τίτλων ελληνικής σειράς "Εθνική Ελλάδος" του Γιώργου Καπουτζίδη. Το 2016 το "Alcohol is Free" γίνεται μέρος της μεγαλύτερης και διασημότερης Balkan / Ethnic συλλογής παγκοσμίως "Balkan Beats Collection".

Οι Koza Mostra επιστρέφουν την Παρασκευή 1 Μαρτίου στην Αθήνα και στο Faust Bar-Theatre-Arts, παρουσιάζοντας ένα live αντάξιο της δυναμικής τους, ως ένα από τα πιο δημοφιλή και εκρηκτικά συγκροτήματα της Ethnic/Rock σκηνής.


Το Rocking.gr σας προσφέρει 4 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία των Koza Mostra.

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό μας, αρκεί να συμπληρώσετε με comment το ονοματεπώνυμό σας και να κάνετε public share την ακόλουθη δημοσίευση (post) από το Facebook Page του Rocking.

Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης 27/02. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Καλή Επιτυχία!

Ολες οι πληροφορίες για τη συναυλία από εδώ.

  • SHARE
  • TWEET