Nightstalker, The Big Nose Attack

Αθήνα @ Gagarin 205

Nightstalker, The Big Nose Attack Αθήνα @ Gagarin 205
Συγκροτήματα Nightstalker, The Big Nose Attack
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Gagarin 205
Διεύθυνση Λιοσίων 205
Τηλέφωνο 210-8547600
Τιμή εισιτηρίου 10 / 12 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, Reload Stores, Seven Stores, Wind, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα, Τεχνόπολη), Yoleni's
Διοργανωτής

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 και ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

NIGHSTALKER

present GREAT HALLUCINATIONS

Special guests:
The Big Nose Attack (Παρασκευή 17 Ιανουαρίου)
Coyote’s Arrow (Σάββατο 18 Ιανουαρίου)

Τιμή εισιτηρίου: προπώληση 10 ευρώ, ταμείο 12 ευρώ

Σημεία προπώλησης: viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876, καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni‘s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00), Syd Records (Πρωτογένους 13, Ψυρρή)

Η θρυλική αθηναϊκή μπάντα επιστρέφει εις διπλούν στο Gagarin 205, για να γιορτάσει την κυκλοφορία του νέου της δίσκου “Great Hallucinations” που κυκλοφορήσε στις 4 Οκτωβρίου 2019 από τη Heavy Psych Sounds.

Διάχυτη ψυχεδέλεια, μικροί rock l’n ’roll ύμνοι, δολοφονικά riffs, εθιστικά ρεφρέν, δυναμισμός αλλά και αυθεντικότητα χαρακτηρίζουν εξίσου τους Nightstalker που θα καταλάβουν για ακόμη τη σκηνή του club της Λιοσίων προκαλώντας σας σε ένα ακόμα αξέχαστο πάρτι.

... Και όταν λέμε πάρτι, εννοούμε πάρτι:

Μέχρι και τα ντουβάρια γκρούβαραν στο “Go Get Some” και στο ομότιτλο δεν χάθηκε στίχος. Στο δε “Children Of The Sun”, όπου κι αν κοιτούσες έβλεπες χαμογελαστά πρόσωπα, αγκαλιές κι αγάπες. Όχι άδικα – rocking.gr

Oι Nightstalker καταφέρνουν κάτι που λίγες μπάντες μπορούν να κάνουν. Μας ενώνουν όλους σε μια γροθιά – rockinathens

Οι Nightstalker είναι πάντοτε εδώ για να μας θυμίζουν πόσα κιλά αληθινού και τίμιου rock and roll attitude έχει αυτή η μπάντα – i-jukebox

Το να αναφέρω αν ήταν καλοί επί σκηνής, είναι μάταιο. Πάντα σκίζουν – rockoverdose

Ο ήχος ήταν άψογος και το συγκρότημα επίσης. Το δε Gagarin ήταν φίσκα, καιρό είχα να το δω τόσο γεμάτο… Το κλείσιμο, μετά από 100 λεπτά, ήταν αυτοκρατορικό – rockoverdose

The Big Nose Attack

Τα αδέρφια Βoogieman (κιθάρα, φωνή) & Little Tonnie (τύμπανα) δημιούργησαν τους the Big Nose Attack το 2011, μπολιάζοντας τις blues επιρροές τους με «ατίθασα» rock riffs, ατενίζοντας τα 70s.

Μερικά χρόνια αργότερα, το συγκρότημα θεωρείται ένα απο τα πιο ενεργά εγχώρια μουσικά σχήματα, μετρώντας ήδη 4 ευρωπαϊκές περιοδείες και εμφανίσεις σε αξιόλογα venues και φεστιβάλ. Φέτος επέστρεψαν δισκογραφικά με το 4ο στούντιο άλμπουμ τους “Deader Than Disco” (Ikaros Records 2019), το οποίο σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει κάτι το ακραία παλιομοδίτικο, καθώς είναι γεμάτο από ξεχασμένες μουσικές επιρροές. Blues, funk, soul, είναι κυρίως αυτές οι μουσικές με τις οποίες οι Big Nose Attack μεγάλωσαν και για χάρη τους έπιασαν τα όργανα, στο επίσης αναχρονιστικό Μπραχάμι Αττικής όπου ζουν. Το σίγουρα φρέσκο κομμάτι της κυκλοφορίας είναι ο ανανεωμένος ήχος και η πιο πληθωρική ενορχήστρωση που για πρώτη φορά τολμάει το ντουέτο και αποδίδει και live.

Coyote's Arrow

Σχηματίστηκαν τον χειμώνα του 2014 από ενεργά μέλη της αθηναϊκής ροκ σκηνής. Οι ρίζες τους βρίσκονται στους Deus Ex Machina (Δημ. Μανθος – Stavros Ex) και Nonmandol (Εύα Κολόμβου), δύο από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα της χώρας με ανεξίτηλο στίγμα. Με τη μία τους πλευρά στραμμένη στην ανάγκη για κοινωνική αφύπνιση και με την άλλη, στην αίσθηση της ελευθερίας και αρμονίας που προσφέρει η συνταύτιση με τα στοιχεία της φύσης, δίνουν το στίγμα τους με εκρηκτικές εμφανίσεις σε συναυλίες αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Λατρεύουν να ακροβατούν με μοναδικό τρόπο ανάμεσα στο σκληρό ήχο της πόλης και τον ανοιχτό αντίλαλο της ερήμου, εισάγοντας μια νέα πρόταση στο μουσικό τοπίο της Αθήνας! Βουντού ρυθμοί, δυνατές μπασογραμμές, κιθαριστικά ξεσπάσματα, ένα εκπληκτικό ντουέτο ανδρικής και γυναικείας φωνής, ξεσηκωτικά ρεφρέν και ηχητικά στοιχεία από μακρινές μουσικές κουλτούρες, ίχνη του παγκόσμιου πολιτισμού των ανθρώπων, που αντλεί δύναμη από τη γη για να διεκδικήσει τον ουρανό!

  • SHARE
  • TWEET